Hodaj i pravilno se hrani – novitet koji spaja prirodu i personalizirani jelovnik

Trebate savjet oko prehrane? Imamo ideju! Uz jedinstveni program aktivnog hodanja, profesionalni kuhar s 30 godina iskustva samo za vas kreira tjedni ili mjesečni jelovnik!

Predstavljamo program koji uključuje trenažni proces hodanja uz ciljane vježbe zagrijavanja, istezanja i jačanja mišića koji je napravljen u suradnji sa zagrebačkim fizioterapeutom Zlatkom Sertićem iz ordinacije Sertić LS.

U užurbanom dnevnom tempu kad premalo mislimo na svoje zdravlje, ovaj program potaknut će Vas na razmišljanje koliko se krećete (na žalost, vjerojatno premalo) i koju hranu konzumirate i u kojim količinama. Za dio oko hrane, zadužen je chef Bojan Hohnjec, glavni urednik portala za gastronomiju Gric Gric, kuhar s 30 godina iskustva i koji trenutno vodi kuhinju zagrebačkog restorana Rustica.

zdravlje-hodanje-modnialmanah-zdrav-život-relaksacija-trening-gric-gric-bojan-hohnjec-tonka-hohnjec

Program hodanja namijenjen je baš svima koji se žele pokrenuti, koji žele boraviti u prirodi i saznati nešto novo o prehrani. Zato smo osmislili i savjetovanje o hrani pa uz nas možete dobiti i adekvatne smjernice koje namirnice bi se trebale nalaziti na Vašem jelovniku!

Kroz šumu će Vas voditi Tonka Hohnjec, novinarka, dugogodišnja aktivna sportašica, planinarka, a treninzi se održavaju u Zagrebu u Park šumi Maksimir, Park šumi Dotrščina i Gradu mladih, a treninzi, odnosno aktivno hodanje se provodi u grupama ili individualno u trajanju od 1.30 h, dva puta tjedno. Kada? Sve je po dogovoru. Okvirni termini su od ponedjeljka do nedjelje / 8.00 h, 17.00 h ili 19.00 h. Grupe se već formiraju pa požurite i rezervirajte termin.

I da, ovaj program uključuje i relaksaciju pa ćemo se u šumi i opuštati…

zdravlje-hodanje-modnialmanah-zdrav-život-relaksacija-trening-gric-gric-bojan-hohnjec-tonka-hohnjec

Sve što sada trebate napraviti je poslati upit na email: hodanje.info@gmail.com i saznati kad i gdje se družimo te sve ostale informacije! 🙂

I naravno, nemate li kome ostaviti djecu na čuvanje, povedite ih! I malene ćemo naučiti uživati u prirodi! 🙂

Više o svemu možete pročitati OVDJE.

Trenutno nema komentara

Comments are closed