JA SAM FITNESS – NOVI PROGRAM ZA VRHUNSKU LJETNU FORMU

Zasigurno ste već čuli za FAT KILLER, online video program sastavljen od najefikasnijih kombinacija u fitnessu, koji je pokrenuo Hrvatsku i doveo do ekstremnog mršavljenja na najbrži mogući način. Njegova osnivačica, osobna trenericu koja se fitnessom bavi već dugi niz godina, Danijela Pupovac, osmislila je nastavak kultnog programa za vježbanje pod nazivom JA SAM FITNESS! Riječ je o programu vježbanja koji se nadovezuje na postojeće programe vježbanja FAT KILLER (2 mjeseca online) i FAT KILLER INVICTUS (6 tjedana uživo), a namijenjen je svima koji su završili jedan od navedenih programa, u formi su, a žele nastaviti trenirati, dodatno smršaviti i oblikovati svoje tijelo.

JA SAM FITNESS je online program u trajanju od dva mjeseca, koji sadrži intenzivne treninge, četiri puta tjedno po 20 minuta. Snimljen je u interijeru Pink Elephant Yoga House, s trenerima Danijelom Pupovac i Radovanom Stošićem u glavnim ulogama. Program je opušteniji od svojih prethodnika, ali fokusiran na pojedinca, što znači da svaka osoba u grupi ima različiti plan ovisno o sposobnostima, ciljevima i fizičkoj spremi. Neki će trenirati više, neki neće morati paziti na prehranu, dok će neki biti na strogom režimu treninga i prehrane. Za sve koji žele trenirati po novom programu JA SAM FITNESS, osmišljen je uvod u vježbe koji traje dva tjedna, gdje trenerica Danijela Pupovac kao pripremu dodjeljuje već snimljene video treninge prema ciljevima pojedinca i njihovoj fizičkoj spremi.

Ono što novi program razlikuje od prethodnika je potpuna podređenost pojedincu. U programima FAT KILLER (online) i FAT KILLER INVICTUS (uživo), cilj je smršaviti što više u određenom periodu i sve je striktnije organizirano, dok se u programu JA SAM FITNESS na početku određuju prehrana i intenzitet treninga, za one kojima je to potrebno. S obzirom na uspjeh dosadašnjih programa i brojne zadovoljne korisnike, novi online fitness program zasigurno neće razočarati.

Posljednji FAT KILLER online i JA SAM FITNESS ove sezone kreću 29. svibnja, dok FAT KILLER INVICTUS, u trajanju od 6 tjedana, kreće 05. lipnja i završava 10. srpnja, u pravo vrijeme da se dovedete u ljetnu formu.

Foto: Matea Smolčić Senčar

Trenutno nema komentara

Comments are closed