Jadranka Đokić nagrađena za glavnu žensku ulogu u predstavi Pluća! Čestitamo!

Ocjenjivački sud 20. Teatarfesta ”Petar Kočić” u Banja Luci dodijelio je nagradu za najbolju žensku ulogu Jadranki Đokić za ulogu Žene u predstavi Pluća u režiji Aide Bukvić. Predstava je nastala u koprodukciji Teatra EXIT i Gradskog kazališta Sisak. U obrazloženju žirija stoji da je Jadranka Đokić tragikomičnim sredstvima donijela nijansirani lik suvremene žene u rasponu od nesigurne moderne djevojke do usamljene starice. Čestitamo i savjetujemo gledanje predstave…

Jer priča je to o zanimljivom spoju, o njoj i njemu kojima se život počne komplicirati kad On „predloži dijete“. A Ona se previše brine, previše razmišlja i ima veliku, zaista veliku potrebu razgovarati o svemu, razmotriti stvari jer sve učinjeno mora biti i dobro promišljeno.

Pluća su duhovit, emotivan, ponekad i brutalno iskren mentalni slalom generacije kojoj je propitivanje imperativ, a nesigurnost odavno postala stil življenja. Slalom prepun sumnji, strahova i potrebe za bliskosti, u kojem se neka vrata promaše, na nekima se izgubi previše vremena dok se neka zahvate baš onako kako treba, u pravom trenutku na pravom mjestu kada se ipak dogodi Život.

jadranka_đokić_modnialmanah_lifestyle

Trenutno nema komentara

Comments are closed