Četvrti Falkensteiner Punta Skala triatlon može početi

Zagovaratelj zdravog života, fitnes trener i svestrani sportaš Mario Valentić ljubitelj je Falkensteiner Punta Skala triatlona na kojem gostuje već četvrti put. I ove će godine sudjelovati u štafeti zajedno s voditeljicom Anom Radišić, a pridružuje im se i juniorska reprezentativka hrvatske u biciklizmu, Josipa Šintić.

„Ponosan sam ambasador Falkensteiner Punta Skala triatlona već četvrtu godinu. Svaki put sam sudjelovao u drukčijim disciplinama, a ove godine to je plivanje. Natjecati se može u raznim kategorijama, ovisno o fizičkoj spremnosti i zbog toga je idealno i za profesionalce i za amatere“, kazao je Mario Valentić.

Trčanje zanimljive dionice uz more duge pet ili deset kilometara privlači najviše profesionalnih sportaša, ali i amatera. Među sudionicima je i glumica Ecija Ojdanić koja za sebe kaže da je ovisnica o trčanju, a ove će godine ponovo savladati dionicu dugu deset kilometara.

„Presretna sam što i ove godine sudjelujem u utrci u Falkensteiner resortu. Prošlogodišnja utrka ostala mi je u prekrasnom sjećanju. I organizacija, i sjajni hoteli s vrhunskom uslugom. A nije zanemarivo da je cijela obitelj uživala u odličnom vikendu“, izjavila je Ecija Ojdanić.

Supersprint triatlon namjenjen je početnicima, a uključuje 250 metara plivanja, sedam kilometara vožnje bicikla i 1,8 kilometara trčanja. Da ni najmlađi sportaši ne budu zakinuti pobrinut će se Aquatlon s 80 metara plivanja, i 800 metara trčanja.

Kao i svake godine, uz predivne lokacije i odličnu zabavu, Falkensteiner, Decathlon i SAUCONY osigurali su bogate nagrade za najbolje i najizdržljivije natjecatelje.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS