Muška košulja (uvijek) u skladu s tijelom!

Znate li kad odjenuti classic, a kad slim fit košulju? Na ovo pitanje odgovor zna svaki treći muškarac! Dragi frajeri, Alma savjetuje kroj košulje trebate…

Classic fit – Model klasične fit košulje je prilično ležeran krojem, namijenjen nošenju ispod sakoa uz poslovne ili neke druge formalne odjevne kombinacije. Zahvalan je jer odgovara većini građe tijela. Obično se izrađuju u jednoj boji, a kombiniraju uz kravate slične ili kontrast nijanse.

camicia-classic-fit-300x238

Slim fit – Za one koji vole casual ili neformalan stil, slim fit je pravi izbor jer podrazumijeva košulje koje krojem potpuno prate liniju tijela i pripijaju se po principu ‘moja druga koža’. Zahvaljujući ovim karakteristikama, ona je pravi izbor za vitkije muškarce koji nose košulju u hlačama i kombiniraju uz uske strukirane sakoe.

camicia-classic-fit-300x238

Custom fit – Za ovaj kroj košulje u slengu se kaže kako je ‘zlatna sredina’. Nešto je strukiranija od classic fit modela, ali je formalnija od slim verzije, što je čini odličnim izborom za relativno formalni look s elementima casuala. Ovakav tip košulje pristaje muškarcima koji iz kolekcija Kotke kupuju sakoe koje nose uz traperice ili sportske hlače.

camicia-custom-fi-300x239

Trenutno nema komentara

Comments are closed