Volite li lanenu odjeću?

Modna klasika za ljeto u gradu zasigurno je lan! Prirodna tkanina koja savršeno odijeva tijekom vrućih i dugih dana, pružajući tijelu mogućnost da u svakom trenutku diše. Uz to, lan daje dozu ženstvenosti, seksipila pa ne čudi da ga upravo mnogi dizajneri koriste za osmišljavanje svojih modnih kombinacija.

Kako nositi lan ove sezone?
• Laneno odijelo – idealan spoj za svaku poslovnu ženu. U lanenom odijelu izgledat ćete dobro čak i onda kad se hlače malo zgužvaju, a sako dobije oblik vašeg tijela. Za vašu sigurnost – za svakodnevne obaveze birajte hlače i jaknice u tamnijim bojama jer se na njima manje vide tragovi gužvanja.

• Volite li košulje, a ne želite da vam one pojačaju znojenje? Za vas su idealne lanene košulje koje poput najbolje spužve skupljaju tragove znojenja (a ne otkrivaju)

• Suknje napravljene od ove tkanine su ugodno i šik rješenje za svaku urbanu ženu. Pazite samo na to da je lan kao tkanina proziran. Poslovna suknja trebala bi imati podstavu.

• Ljeto u lanenoj haljini? O da! To je najženstvenije rješenje za svaku ženu. Uz haljinu možete kombinirati i male sako jaknice kratkih rukava, zanimljive torbe, sandale koje svojim krojem i dizajnom ponavljaju ‘prirodnu’ crtu outfita.

lan_odjeća_modnialmanah_fashion

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS