Volite li Lacoste? Ovo su zanimljivosti koje su obilježile ovaj brend…

Volite li spojiti eleganciju, ugodnost i tradiciju koja je dulja od 75 godina nosite Lacoste! Riječ je o najpopularnijem svjetskom lifestyle brandu kojeg karakterizira zaštitni znak, mali zeleni krokodil.

Zašto krokodil?
Priča o Lacoste krokodilu potječe iz 1927. godine, kada je francuski tenisač Rene Lacoste dobio nadimak Krokodil jer se, igrajući tenis, kladio s kapetanom francuskog Davis kup tima koji mu je obećao kupiti kovčeg od krokodilske kože ako osvoji važan meč za njihov tim. Iako Lacoste nije dobio okladu, dobio je nadimak Krokodil, ali i stvorio modni brend koji je za samo nekoliko godina postao globalno popularan.

lacoste_fashion_modnialmanah

Što biste trebali znati o ovom modnom brendu?
• Lacoste kolekcije su uvijek bazno inspirirane teniskim terenima pa su bazni komadi kvalitetne polo majice, kratke hlače, haljine za žene…

• Nekad brend koji su obožavali muškarci, a danas odlična modna priča za svaku urbanu obitelj

• Svi komadi u Lacoste kolekcijama napravljeni su po istom standardu koji u prvi plan stavlja kvalitetu izrade i tkanina.

• Odličan omjer cijene i kvalitete

• Prodajna mreža raširena je po cijelom svijetu, a sve su trgovine dizajnirane po sličnom standardu tako je jednostavno snalaženje i potraga za novitetima.

Trenutno nema komentara

Comments are closed