Znate li što sve trebate ponijeti u torbi za trening?

U zdravom tijelu, zdrav duh – stara je poslovica koje se treba pridržavati cijele godine! Upravo zato ne zaboravite na naviku vježbanja i sad, kad je zatoplilo (ostalo je još dva mjeseca do špice sezone, isklešite tijelo). Prilagodite način vježbanja svojoj osobnosti i krenite…Kako bi vježbanje bilo užitak ne zaboravite pametno organizirati svoju torbu koju nosite na trening. Ona mora biti posebna torba na koju možete računati – ne hrpa razbacanih stvari u prtljažniku vašeg automobila.

Što sve trebate ponijeti u torbi?
• Izaberite laganu torbu koja je napravljena od tkanine koja se brzo suši. U nju stavite vlažne maramice, ručnik, bocu s vodom, tenisice, pamučnu majicu i kratke hlačice. Ubacite je u automobil i budite spremne za vježbanje nakon posla. Posebno ukoliko vježbate na otvorenom, u prirodi.

• Ne volite teretane? Nađite se s prijateljicama u prirodi – jednom od gradskih parkova (u Zagrebu bi to bio Maksimir, Jarun ili Bundek, u Splitu Marjan….), uz more, rijeku… I krenite vježbati.

• Kad završite, presvucite se u suhu odjeću, osvježite vodom i vlažnim maramicama i produžite na sok u obližnji kafić.

zdrav_život_vježba_modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS