Frizerska elita u Vrgorcu – sve je spremno za Hair Smile Vrgorac

Prvi vikend u lipnju, tradicionalno je rezerviran za sedmi po redu Hair Smile Vgrorac jedinstveni beauty modni event koji u Vrgorac dovodi brojne frizere i stiliste kose u organizaciji Udruženja frizera Vrgorac. Među sudionicima ovogodišnjeg Hair Smile-a se poznata imena iz svijeta frizerstva, poput SCHWARZKOPF PROFESSIONAL, REVLON PROFESSIONAL, THE BARBERS, JOICO Europe, LABEL. M Morrocanoil te mnogi drugi.

Bogati program uključuje, osim samog susreta i druženja frizera i edukacije, stručne seminare, večer avangardnih frizura u ambijentalnom prostoru event dvorane Portal Vrgorac, naposlijetku, prezentacija frizerskih noviteta na velikoj modnoj reviji frizura u srcu Vrgorca, koja čini osnovu događaja, jer na njoj nastupaju djeca iz Udruge „Osmijeh“ i djeca iz Down centra iz Pule, uz bok s profesionalnim modelima. Sva sredstva od prikupljenih donacija i ulaznica bit će namijenjena potrebama Udruge „Osmijeh“ iz Vrgorca.

Vikend 2. i 3. Lipnja je pred vama, provedite ga u Vrgorcu…

hair_smile_vrgorac_modnialmanah_beauty

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS