Kako smanjiti ili povećati usne? Potreban vam je samo Revlon dobar ruž!

Njegovane usne, obojane u omiljenu boju ruža ili sjajila često su dovoljan ukras na licu. Upravo zato ne prepuštajte slučaju izbor boje ruža i način na koji ga nanosite. Postoje mali trikovi kojima možete učiniti doslovno čudo od usana – optički ih povećati, smanjiti…

revlon_beauty_modnialmanah

Slijede mali savjeti…
• Usne uvijek možete korigirati pravilnom bojom ruža za usne. Na koji način? Za optičko povećavanje usana koristite tamniju nijansu na kutovima, a svjetliju nijansu iste boje na sredini. Želite li vizualno smanjiti usne uokvirite unutrašnje rubove usne prirodnom bojom, te koristite tamnije, mat ruževe. Izbjegavajte sjajila.

• Pazite na zube! Imate li tamnije zube, izbjegavajte tamne ruževe te koraljne i narančaste nijanse, a nosite tamnocrveni i pink ruž.

• Mat ili sjajan ruž? Na vama je da odaberete, posebno u ovoj modnoj sezoni kad je sve dopušteno. Mat ruževima preciznije naglašavate oblik usana, na usnama traje dulje, a jedina mu je zamjerka što tekstura ipak malo isušuje usne. Naš je savjet da u drugom dijelu dana na mat usne stavite sjajilo kojim ćete dati svježinu usnama.

• Volite li kremaste ruževe, znajte da oni mogu trajati i do 12 sati na usnama. Kako se ne bi ‘razlijevao’ na usne prije nanošenja ruža stavite korektor. Koristite olovku za usne u boji najsličnijoj prirodnoj boji usana kako biste naglasili oblik usana.

Savjet više za uvijek lijepe usne:
Konzumirajte puno vode kako biste hidrirali cijelo tijelo, uključujući i usne. Prilikom pranja zuba usnice izmasirajte četkicom za zube kako biste uklonili mrtve stanice kože. Usne trebaju njegu cijele godine – ljeti ne zaboravite na balzamom sa zaštitnim faktorom.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS