Tri savjeta za nošenje naočala

Naočale, kad su odabrane u skladu s oblikom lica, bojom puti i očiju mogu predstavljati pravi modni detalj na licu. Upravo zato budite oprezni prilikom odabira okvira jer upravo to je stalni detalj kojeg svakog dana treba kombinirati s modnim trendovima koje niste.

Na što trebate posebno paziti?
• Oblikujte obrve! Neka budu uredno počupane i oblikovane tako da naglase oko. Isto tako znajte da su neuredno počupane obrve pod lupom naočala.
• Pazite kako se šminkate – preko podočnjaka obavezno nanesite korektor kako bi se tamni koluti ispod očiju u potpunosti prekrili. Isto tako ne zaboravite trepavice naglasiti maskarom. Ona će u kombinaciji s naočalama naglasiti volumen oka. Imate li debela stakla na naočalama i prirodno malo oko, prilikom šminkanja koristite olovku za oči. Prirodna tamno smeđa ili siva boja učinit će vaše oči većim i sjajnijim.
• I za kraj pazite na frizuru! Oblik naočala trebao bi biti u skladu s frizurom koju nosite – raspuštena duga kosa lijepo će izgledati uz naočale dominantnih okvira, stilizirani bob uz četvrtaste okvire ili mačkasti oblik naočala…

Trenutno nema komentara

Comments are closed