Ovo nam se sviđa: prva kolekcija vjenčanica za punije mladenke

Najpoznatiji domaći model s oblinama, prekrasna Lucija Lugomer zablistala je u vjenčanici! I to ne samo jednoj, već cijeloj mini kolekciji koju je odjenula u salonu I Do Weddings u Zagrebu (Petrova 59a). Sve haljine, koje su napokon srušile mit da svaka mladenka treba biti mršava i vitka, dizajnira Jasna Matok koja doslovno uživa stvarajući prekrasna rješenja za punije mladenke.

„San svake djevojčice je imati savršeno vjenčanje, zar ne? I mi smo sve sanjale o idealnoj haljini. Međutim, danas je na tržištu vjenčanica idealna haljina ona koja ide uz savršeno oblikovano tijelo. Klasični krojevi, standardni konfekcijski brojevi za većinu mladenki njihov dan iz snova pretvara u noćnu moru. Iz tog sam razloga odlučila dizajnirati haljine za sve žene.“ – izjavila je gđa. Matok, te je pozvala sve buduće mladenke da bez straha dođu u I Do Wedding salon vjenčanica u Petrovoj 59a, u Zagrebu i budu najljepše u svim svojim veličinama.

A kako pokazati najbolje haljine za najljepši dan u životu? Naravno na Luciji Lugomer koja je na ovom snimanju uživala maštajući i o svom sretnom danu. Jer sretno je zaljubljena i samo je pitanje vremena kad će se na njezinom prstu zasjajiti zaručnički prsten…

Trenutno nema komentara

Comments are closed