PoKRENI se i trči velikim srcem za mala srca koja nas trebaju!

Dijeli nas samo 8 dana do svjetskog Dana zdravlja koji će biti u znaku trećeg po redu izazova „PoKRENI – pokloni svoje kilometre“ kojeg organizira GRAWE Hrvatska d.d. . Pozvani su svi rekreativni trkači, ali i svi pojedinci koji žele učiniti dobro djelo, da putem aplikacije Endomondo poklanjaju svoje trkačke kilometre! Eto prilike za dobra djela…pokreni_lifestyle_modnialmanah

Ovogodišnjom donacijom udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim grješkama i drugim srčanim bolestima Veliko srce malom srcu, inicijativa PoKRENI želi skrenuti pažnju na potrebe djece sa srčanim bolestima kao i na činjenicu da se godišnje više od milijun djece u svijetu rađa s prirođenom srčanom grješkom, da njih 100.000. neće doživjeti 1. rođendan, te da će ih 1000 umrijeti prije odrasle dobi. GRAWE će kilometre pretvoriti u donaciju od čak 50.000 kuna za udrugu Veliko srce malom srcu, a izazov će trajati sve do GRAWE noćnog maratona koji će se održati 26. kolovoza na Bundeku i Savskom nasipu u Zagrebu.

„Tvrtka GRAWE Hrvatska kroz izazov „PoKRENI – pokloni svoje kilometre“ pomaže ljudima diljem Hrvatske da osvijeste važnost očuvanja zdravlja i usvajanja zdravih životnih navika te im tako postaje partner u ostvarenju njihovih snova i ciljeva. Pozivamo sve ljude dobre volje, trkače i netrkače, da motiviraju jedni druge i uključe se u ovaj zajednički projekt te poklone svoje trkačke kilometre koje će GRAWE pretvoriti u donaciju za #velikosrcemalomsrcu“, rekla je Sanja Gržetić, voditeljica Odjela za korporativne komunikacije i marketing GRAWE Hrvatska d.d.

PoKRENI je inicijativa nastala s ciljem pokretanja promjena i poticanja na usvajanje zdravih navika koje su temelj za kvalitetniju budućnost svakog pojedinca. Putem ovih aktivnosti, GRAWE Hrvatska d.d. želi ojačati svijest javnosti o potrebi prevencije kardiovaskularnih bolesti koje su u svijetu, pa tako i u Hrvatskoj, glavni uzrok smrtnosti te potaknuti građane na bavljenje fizičkom aktivnošću (trčanjem), odnosno na stjecanje zdrave navike koja će im pomoći u prevenciji određenih stanja i bolesti, ali i u očuvanju zdravlja.

U izazov „PoKRENI – pokloni svoje kilometre“ može se uključiti svatko, putem besplatne aplikacije za praćenje treninga na pametnim telefonima Endomondo. Dovoljno je skinuti Endomondo aplikaciju, prijaviti se na PoKRENI izazov i koristiti je prilikom trčanja te tako registrirati prijeđene kilometre. Svaki registrirani kilometar na Endomondo postat će poklonjeni kilometar za potporu udruzi Veliko srce malom srcu.

Također, svi trkači mogu svoje kilometre, osim za vrijeme treninga, prikupljati i na 17 utrka diljem Hrvatske koje ove godine podržava GRAWE.

Informacije o dnevnom stanju prikupljenih kilometara, ali i utrkama uključenim u ovu akciju pratite na http://www.pokreni.hr i na https://www.facebook.com/PoKRENIbyGRAWE

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS