H&M #Conscious Exclusive kolekcija oduševila modnu kremu L.A. Uskoro i na našem tržištu…

Kako bi što više modnih šminkerica upoznala s novom Conscious Exclusive kolekcijom, Ann-Sofie Johansson – H&M-ova kreativna savjetnica priredila je ekskluzivno primanje u Los Angelesu na kojem je prisustvovala i Natalia Vodianova – zaštitno lice kampanje. Intimna večer je održana u Smog Shoppe prostoru, jednom od najodrživijih urbano dizajniranih prostora u SAD-u. Gdje je, na samom ulazu, goste dočekala umjetnička instalacija koja utjelovljuje zvijezdu H&M Conscious Exclusive kolekcije, nježnu plisiranu haljinu napravljenu od BIONIC materijala odnosno od poliestera dobivenog od recikliranog obalnog plastičnog otpada.

fashion_H&M_modnialmanah

O kakvoj je kolekciji riječ?
H&M Conscious Exclusive je kolekcija visoke mode napravljena od materijala dobivenih na održiv način koja želi usmjeriti H&M-ove modu i održivost prema boljoj i održivijoj modnoj budućnosti. Novost u ovogodišnjoj Conscious Exclusive kolekciji je muška i dječja linija kao i organski mirisi koji pripadaju ženskoj liniji. U H&M trgovini u Centru Cvjetni će biti dostupna dječja i ženska linija uključujući organske mirise, dok mušku liniju možete potražiti na hm.com.

“Ponosna sam što sam odabrana za zaštitno lice H&M Conscious Exclusive kampanje. Predivno je vidjeti prednost koje donosi uporaba materijala dobivenih na održiv način, koji su korišteni u ovoj kolekciji i koji ukazuju na održiviju budućnost cjelokupne mode“, izjavila je Natalia Vodianova koja se ugodno družila i s ostalim VIP gostima te večeri- Chrissy Teigen, Orlando Bloomom, Hailey Baldwin, Kate Marom, Sashom Lane i Lucky Blue Smith.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS