Nove modne kombinacije za spavanje!

Spavate li u starim promotivnim majicama koje djeluju poput spavaćica, u potkošulji i gaćicama ili možda bez odjeće obratite pažnju na modne trendove kad su kombinacije za spavanje u pitanju (što je dobro znati putujete li i dijelite li sobu s prijateljicom)

Prije nekoliko modnih sezona su se setovi klasičnih muških pidžama samozatajno pojavili na modnoj sceni koketirajući sa spavaonicom ali i gradskim ulicama na kojima je bilo prikladno prošetati takav set u kombinaciji s visokim potpeticama. Nekoliko sezona kasnije ozbiljnost odjeće za spavanje razigrali su modeli ‘baby doll’ setova čija će se dominacija vidjeti ove godine. Dakle, kad je riječ o modnim kombinacijama za spavanje u trendu su svilene ili viskozne pidžame i lepršavi baby doll setovi s hlačicama ili haljinicama preko kojih se prebacuje mantil.

Koja tri savjeta trebate prilikom odabira ovakvih komada a spavanje?

  1. Dobro pogledajte sastav etikete (ako možete nosite svilenu pidžamu) i kroj. Budući da u ovakvim modelima nema elastina kroj mora biti takav da vas pidžama ne sputava tijekom spavanja.
  2. Koji ste tip spavača? Spavate li mirno odjenite spavaćicu, a ako tijekom noći promijenite nekoliko puza za vas su setovi s hlačama.
  3. Budući da su ovakve pidžame trend, važno je napomenuti kako nije svejedno koji uzorak nosite. Moderni su veliki cvjetni printevi, jednobojne pidžame u pastelnim bojama ili retro prugaste pidžame.
Trenutno nema komentara

Comments are closed