Dobar tek želi vam Conlemani!

Prošetajte šetnicom hotelske marine i posjetite novootvoreni restoran Conlemani i doživjet ćete vrhunsko gastronomsko iskustvo. A ako se prepustite mašti, otputovat ćete na nezaboravno putovanje Italijom i otkriti što to Talijanima predstavlja Dolce vita..

Hrvatska se odavno pozicionirala na svjetskoj gastro sceni pružajući svojim gostima razna gastronomska iskustva. Nova gastro adresa nalazi se u sklopu hotela Le Meridien LAV Split upoznajte restoran Conlemani! Riječ je o restoranu koji je razvijen kao inovativni gastronomski koncept, ali i kao vrhunska suradnja hotela Le Meridien LAV s arhitektonskim studijem Nous Design iz Londona. Interijerist Nir Gilad prostoru je, koji se sastoji od prostrane terase i unutrašnjeg dijela, svojim dizajnerskim intervencijama udahnuo prepoznatljivi duh Italije.

U restoranu Conlemani sve je rađeno sa stilom, baš kako to rade Talijani. Od kuhinje, posluge do dizajna interijera i muzike, sve prati dodir talijanske kulture. A odlične pizze spravljene po originalnoj talijanskoj recepturi ili ukusna tjestenina zadovoljit će svako nepce. Hrana u restoranu Conlemani priprema se od najsvježijih namirnica, s puno emocija, a zahvaljujući strasti i ljubavi s kojom se hrana priprema, sigurno je kako će svaki gost osjetiti dašak te susjedne zemlje koja svojim la dolce vita životnim stilom obara s nogu.

Foto: Domagoj Blažević

Trenutno nema komentara

Comments are closed