Zvjezdani dolazak filma Barbie u domaća kina!

Sve je spremno za njezin dolazak! U kina ovog srpnja stiže Barbie romantična komedija koju je režirala Greta Gerwig prema scenariju napisanom s Noahom Baumbach-om. Film koji svoju premijeru ima sredinom srpnja, a posebno je zanimljivo pogledati ga tijekom Ladies Night-a u CCO Zagreb i Split kina, temeljen je na liku i dijelu najpoznatije lutke svijeta Mattelove Barbie lutke. Za razliku od dosadašnjih animiranih filmova ovo je prvi igrani film. Ulogu ikonične lutke preuzima Margot Robbie, a njezinu bolju polovicu Kena utjelovljuje Ryan Gosling, a režiserka Gerwig u zvjezdani cast uključuje još i Willa Ferrella, Kate McKinnon, Simu Liu, Michaela Ceru i Americu Ferreru. Robbie, koji također producira film, i Gosling igraju “tradicionalne” verzije Barbie i Kena, dok mnogi njihovi kolege glume druge verzije lutki. Tako Issa Rae glumi Barbie koja je predsjednica, a Kate McKinnon verziju lutke koja je “uvijek u špaliru”.

Drugi glumci, poput America Ferrere i Willa Ferrella, igraju ljudske likove, prema posterima likova koje je objavio Warner Brothers. Michael Cera će glumiti jedini muški lik lutke koji nije Ken — on je Allan.

Emerald Fennell glumit će Allanovu trudnu suprugu Midge, a Helen Mirren je naratorica filma. Očekivano, scenografijom dominira upečatljiva ružičasta boja, a cijela estetika filma inspirirana je prividom savršenog života i izgleda junaka filma.

barbie-film-movie-lifestyle-ladies-night-cineplexx-modnialmanah

Ladies Night je u četvrtak 20.07. pa ako ste u Zagrebu ili Splitu ne propustite event i premijerno gledanje filma uz odličnu zabavu i brojne poklončiće. Sve informacije vas čekaju na ovom LINKU

Trenutno nema komentara

Comments are closed