Sve je spremno za početak Ljetnih noći Teatra EXIT u Zagrebu!

14. po redu Ljetne noći Teatra EXIT održat će se i ove godine u dva dijela. Prvi dio trajat će od 6. srpnja do 4. kolovoza, a drugi od 7. do 16. rujna. Nakon 12 godina provedenih na ljetnoj terasi MUO-a, a zbog njegove sveobuhvatne konstrukcijske obnove, prošle smo godine preselili na krovnu terasu Centra mladih Ribnjak gdje će i ove godine, okruženi borovima, naši gledatelji moći uživati u izvrsnim predstavama pod noćnim nebom.

U sklopu ovogodišnjih Ljetnih noći Teatra EXIT bit će odigrano 27 naslova u sveukupno 41 izvedbi, a predstave će se, osim na Ribnjaku, održavati i u klimatiziranom prostoru Studija EXIT te u Teatru EXIT kao glavnom zamjenskom prostoru u slučaju kiše. Također, u Teatru EXIT odigravat će se i program za djecu, subotom ujutro u 11 sati.

Osim hit – predstava s redovnog repertoara Teatra EXIT kao što su Realisti, SHAKEspeare na EXit, Kako misliš mene nema?!, Mala čuda, Lijevo desno glumac, Međuigre 0-24, Münchhausen, Nevjerojatan događaj, Fešta, Voliš li me?, GospOUdinNOUbadi, Susjed, Cabaret – koncert za žlice i gitaru, I je i nije, itd., u sklopu manifestacije bit će ponuđeno i nekoliko gostujućih predstava.

Po prvi put odigrat ćemo pretpremijerne izvedbe naše nove predstave TESTOSTERON u režiji Jasmina Novljakovića, nastale u koprodukciji Teatra EXIT, Ludens Teatra i Kulturnog Centra Osijek. Također, obnovili smo hvaljenu i nagrađivanu predstavu Konstelacije.

U sklopu manifestacije bit će ponuđeno nekoliko gostujućih predstava kao što su: Ljubavna pisma, Final act/ posljednji čin, Lucy – performance, Biografije ptica, Tesla – prilagođavanje anđela, Ubu ovo ono te predstave za najmlađe: I drvo je bilo sretno, Smjehuljica i Mrgud, Pjeva mi se pjesma: OrkestraPocoloca koje će igrati u jutarnjem terminu subotom u 11 sati.

Ove godine program smo obogatili i s dva glazbena događaja.

Nastupit će AireAlto za ljubitelje latinoameričke glazbe, dok će Andreja, Rundek & Ekipa „Ftičeki“ donijeti pravi međimurski, svevremenski zvuk.

Sve predstave u prvom bloku Ljetnih noći Teatra EXIT (06.07. – 4.08.) počinju u 21 sat, a u slučaju kiše predstava će se održati u 21:30 sati u Teatru EXIT (Ilica 208).

U drugom bloku Ljetnih noći (07.09.-16.09.) predstave na krovnoj terasi Centra mladih Ribnjak i u Teatru EXIT počinju u 20 sati, dok izvedbe u Studiju EXIT ostaju kao i u prvom bloku u 21 sat.

Ulaznice su u prodaji online na www.ulaznice.hr i na mjestima igranja predstave – u Centru mladih Ribnjak i Teatru EXIT, sat vremena prije početka predstave, a u Studiju Exit pola sata prije početka predstave.

Sve informacije o programu i predstavama nalaze se na www.teatarexit.hr

Trenutno nema komentara

Comments are closed