Znate li zašto je potrebno hranu prati zeolitom?

Baš kao što naše tijelo treba detox, treba ga i hrana koju unosimo u organizam! Pesticidi, koji su u većini svježih namirnica izvor su teških metala koji oksidiraju u organizmu te služe kao hrana virusima. Posljedično, virusi luče neurotoksine koji su uzročnici niza poremećaja središnjeg vegetativnog sustava, kao i ostalih vitalnih organa. Kako biste hranu pretvorili u zdravu namirnicu perite je zeolitom – mineralom budućnosti!

Na nedavno održanoj radionici ‘Kako koristiti Zeotex zeolit’ Vanja Horvat nas je naučila kako koristiti ovaj mineral u svakodnevnoj pripremi hrane. Zeotex ima nevjerojatnu sposobnost eliminiranja i nakupljanja herbicida, insekticida, teških metala i drugih tvari koje su za naš organizam izuzetno štetne.

Dakle, postupak je vrlo jednostavan – prije konzumacije voća, povrća, riže i raznih žitarica u posudi vode u kojoj perete namirnice dodati 2 mjerice Zeotexa i ostavite u vodi sa zeolitom 15-20 minuta. Nakon toga isperite i konzumirajte. Baš kao što perete voće i povrće, ne zaboravite oprati i piletinu. Nakon 15 minuta Zeotex kupke, nestat će svi antibiotici iz mesa.

Trenutno nema komentara

Comments are closed