Novi beauty hit – jedina IN dlaka je kosa!

Svjetske i domaće trendseterice ovih dana bruje o jednom – trajnom rješenju svih dlaka na tijelu i podržavanje ‘ćelavog’ looka! Naravno, nije riječ o glavi, nego o cijelom tijelu koje treba biti lijepo, zaglađeno i bez dlaka. Većina njih zimu koristi za trajno lasersko uklanjanje dlačica s tijela, koje ima odlične rezultate, ali i super garanciju!

U potrazi za najboljim, stigli smo u zagrebački salon Kaja u kojem je ovih dana najzaposlenija elegantna Ana. Naime, riječ je o ‘laseru’ Elite Ana SHR u kombinaciji s „In Motion“ načinom rada koji se na uspješan i bezbolan način suočava s dlačicama na tijelu. Tretman se radi parcijalno – dio po dio tijela, a moguće je ‘depilirati’ sve – od ruku, nogu, bikini zone, leđa, vrata ali i lice. Kad smo kod lica rezultati su nevjerojatni posebno za tamnokose žene koje prirodno imaju pojačanu dlakavost. Uz dlačice, Ana će svojim ‘blicem’ ukloniti i pjegice na koži pa ćete nakon nekoliko tretmana svjedočiti lijepoj i sjajnoj koži, koja ne otkriva godine. Isto tako tretman ovim proizvodom je jako uspješan u rješavanju problema s masnom kožom i aknama posebno kod mladih djevojaka i žena.

Koji smo mi tretman probali?
Dlačice na pazusima su česti problem – zimi ih lako uklanjamo depilacijom jer postoji vrijeme rasta optimalne dužine. Ljeti je upravo njihov rast razlog za skrivanje ovog dijela tijela ispod nefunkcionalnih rukava, pa se život bez dlačica na ovom dijelu tijela pretvara u pravo olakšanje. Tretman započinje ‘geliranjem’ i laganim blicanjem po cijeloj površini na kojoj rastu dlačice, sve zajedno kratko traje, a osjeća se lagano, ali podnošljivo, peckanje. Za vrijeme tretmana potrebno je nositi zaštitne naočale kako biste se zaštitili od blica.

Recite zbogom gljivicama!
O ovom trenutno najmodernijem uređajem na tržištu puno se govori na ženskim kavama, a osim što se obračunava s dlačicama ‘Ana’ je nemilosrdna i kad su gljivice u pitanju. Imate li problem s gljivicama na noktima na ovaj je tretman potrebno ići nekoliko puta kontinuirano sve dok nokat ne naraste.

Iskoristite posebne pogodnosti na tretmane u siječnju!
Uspješne tretmane koje pruža eLite Ana SHR IPL+RF možete isprobati već danas u studiju KAJA, Horvaćanska cesta 156 u Zagrebu, gdje možete doći i upoznati se sa svim njegovim mogućnostima na individualnim konzultacijama. Sve informacije možete dobiti telefonski na 092 5017774 ili upute poslati mailom kaja.studio.ljepote@gmail.com

Foto: Nikola Zoko

Trenutno nema komentara

Comments are closed