Znate li je li vaše tijelo puno toksina? Provjerite…

Detoks kao riječ sve se češće pojavljuje u svakodnevnom rječniku. Treba li on svima i kako znati kad je pravo vrijeme za unutarnje ‘čišćenje’ organizma!

Ovo je pet osnovnih signala da je tijelu dosta i da mu trebamo pomoći !
• Nesanica koja traje više od tri dana znak je da nešto ne štima u tijelu. Nakupljanje toksina, posebno estrogena čest je uzrok problema s jetrom koja treba ‘čišćenje’. Najbrže to možete učiniti pojačanom konzumacijom brokule i karfiola.
• Glavobolja je česti signal nakupljenih toksina u želudcu i crijevima. Napravite kratki detoks i već nakon četvrte stolice će kronična glavobolja nestati.
• Letargija ili osjećaj bezvoljnosti, posebno ujutro kad vam je teško ustati iz kreveta ozbiljan su znak da vam je potreban detoks. Umjesto šalicom čaja dan započnite prirodnim voćnim sokovima.
• Boja jezika je najbolji pokazatelj zdravlja vašeg organizma. Ukoliko je on bijeli ili žuti to je znak da se vaš probavni sustav bori protiv toksina. Započnite dan s detoks programom.
• Masnoće se skupljaju na trbuhu? Imate li više od pet centimetara širine masnog tkiva na trbuhu znajte da imate veliki problem sa zadržavanjem toksina u probavnom traktu. Umjesto vježbanja, krenite prvo s detoks programom koji će otopiti masnoće. U drugom koraku kožu zategnite vježbanjem.

Trenutno nema komentara

Comments are closed