Znate li gdje kupiti super ženski prsluk za hladniji dio godine?

Iz sandala smo uskočile u čizme, a umjesto laganih balonera potrebna su konkretnija rješenja. Nešto kao prsluk s različitim punjenjima koja odlično prekrivaju odjevne kombinacije i pružaju ugodu nošenja.

Nekad su bili isključivo odjevni predmeti za slobodno vrijeme, nosili smo ih preko trenirki i ostalih sportskih kombinacija, a u ovoj sezoni oni mijenjaju jakne za prijelazno razdoblje i postaju konkretni odjevni predmet koji laska svim odjevnim kombinacijama, A građama tijela? E tu bi se moglo malo diskutirati. Ako vam se sviđaju prsluci, evo koja tri savjeta trebate:

  • Prilikom kupovine prsluka uvijek ga zakopčajte kako biste vidjele kako vam pristaje. Zamislite da imate nešto ispod njega pa odmjerite koliko vam je prsluk dodao volumena.
  • Imate li velika prsa i šira ramena neka prsluk ima ovratnik. Suprotno tome ženama s naglašenim bedrima i bokovima savršeno pristaju jakne s asimetričnim krajem.
  • Imate li koji kilogram više nosite mat tkaninu

Gdje kupiti? Mi smo pronašli odlične prsluke u Mohitu kojima je jedinstvena cijena 329,00 kn. Možete ih kupiti i putem web shopa.

Trenutno nema komentara

Comments are closed