essence kolekcija za sve kavoljupce! Upoznajte Coffee to Glow!

Kako izgleda vaša jutarnja beauty rutina? Ustanete, ‘pristavite’ kavu i čekate taj magičan opojni miris koji vas pokreće. Mi se u tom opisu prepoznajemo! Za sve vas, kavoljupke popularni beauty brand essence ovih je dana predstavio prekrasnu beauty priču inspiriranu kavom. U kompletnoj make up kolekciji dominiraju tople boje kave (sve nijanse od bijele do crne kave), odličan dizajn ali i struktura svih proizvoda. Svi proizvodi iz linije obogaćeni su vitaminom E i, kokosovim uljem.

Paleta sjenila za oči
Paleta sjenila za oči s osam nijansi smeđe i zlatne boje nadahnute kavom čini da oči sjaje i stvara izražajan izgled sjenila s toplim završetkom. Kombinacija mat i metalik teksture i sjaja osigurava zapanjujuću make-up kreaciju očiju.
NMPC 59,90 kn // 01 Up For Coffee?

essence-coffee-to-glow-beauty-make-up-šminka-modnialmanah

Energy tretman za područje ispod očiju
Isprobaj kofein za oči! Energetski tretman za područje ispod očiju začas će probuditi umorne oči. Osvježavajuća tekstura s kofeinom i vitaminom E pomaže u smanjenju natečenosti oko očiju i vidljivo ujednačava fine linije i bore. Savršen brzi udar energije ujutro i dok si u pokretu!
NMPC 28,90 kn // 01 Espresso Yourself!

coffee-to-glow-beauty-make-up-šminka-modnialmanah

body & mind wake up maglica
Body & Mind Wake Up maglica apsolutni je must- have za one koji jednostavno ne mogu dobiti dovoljno arome kave. Umirujući, nježni miris ukusnog karamela macchiata
ugodno se zadržava na koži. Maglica za buđenje tijela i uma daje tijelu jedinstven, okrepljujući osjećaj samo u jednom spreju, zahvaljujući sastojku kofeina.
NMPC 25,90 kn // 01 Give It Your Best Shot!

coffee-to-glow-beauty-make-up-šminka-modnialmanah

healthy glow piling za lice
healthy glow piling za lice s pravom kavom uskoro će postati važan dio rutine njege kože. Puder s pravim česticama zrna kave bez napora se stapa s vodom oblikujući nježni piling za lice koji njeguje kožu i daje joj zdrav sjaj. Okrepljujući miris kave upotpunjuje svježinu tvoje kože i duše.
NMPC 29,90 kn // 01 Never Stop Grinding!

coffee-to-glow-beauty-make-up-šminka-modnialmanah

highlighter perle za lice
Ni intenzivna krema tvojeg omiljenog espressa ne može nadmašiti ovaj zlatni sjaj. Highlighter perle za lice u obliku zrna kave i tri tople zlatne nijanse stvaraju jedinstveni sjaj. Lagano kistom pokupi malu količinu proizvoda iz male posude i nježno stopi na najvišim točkama obraza, ispod obrve i Kupidovog luka usana.
NMPC 32,90 kn // 01 Meant To Bean Together!

coffee piling za usne
Za malu dozu okusa kave dok si u pokretu: piling za usne s pravim česticama zrna kave nježno uklanja odumrle stanice na usnama dok ih istovremeno zaglađuje i njeguje bogatim uljima. Vrhunski završetak daje osvježavajući miris kave – poticaj za sva osjetila.
NMPC 16,90 kn // 01 Where Have You Bean All Of My Life?

coffee-to-glow-beauty-make-up-šminka-modnialmanah

scented highlighter kist
Mirisni highlighter kist podiže tvoj make-up na potpuno novu razinu i idealan je partner za coffee to glow highlighter perle za lice. Elegantan dizajn ne podsjeća samo na Caramel
Macchiato, već i kist također miriše na ukusnu kavu. Izuzetno mekane čekinje kista nježne su prema koži i veganske.
NMPC 28,90 kn // 01 Hello Brew-Tiful!

essence-coffee-to-glow-beauty-make-up-šminka-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed