Znate li da većinu ukrasa za svečanosti možete napraviti same (puno povoljnije)?

Kolače koje će vaši gosti jesti u vašem stanu ili kući, fini kokteli, ukrasi u prostoru, okvir od balona ali i detalji kao što su pokloni zahvalnice i ukrasi u reverima su danas precijenjeni. Cijene za ovakve detalje bez kojih je nezamisliva svečanosti koštaju pravo malo bogatstvo pa planirate li nešto lijepo – naučite puno toga napraviti same.

Nas je, iskreno, iznenadila visoka cijena ukrasa kojeg gosti i mladenci nose na reverima prilikom vjenčanja, pa smo potražili puno povoljnije i bolje rješenje. Za ovakve detalje potrebno vam je samo svježe cvijeće, savitljiva žica kojom ćete fiksirati cvijet, zelenilo ili popularni šlajer i velika mašna. Kad sve to kupite (u Zagrebu je to najbolje kupiti na Zelenoj tržnici) kitica će vas koštati oko 2 eura (umjesto 20 koliko košto kod cvjećara), a ovakav ukras ćete napraviti brzo i jednostavno. Imate li osjećaj da to ne možete same – kreativna prijateljica će priskočiti u pomoć!

Foto: Pexels

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS