Znate li kupiti pravi model stopalica?

Proljetne balerinke, salonke visoke potpetice, mekane pamučne tenisice… sve je to obuća koju ne možete nositi na bosu nogu. Zato, u sezoni skidanja najlonki potražite idealan model stopalica. Ponuda je velika, u ponudi su različiti modeli pa u masi onoga što se nudi naučite prepoznati model stopalica koji će biti nevidljiv ispod obuće koju nosite. Svi modeli iz ove teme su pronađeni u CCC trgovinama (cijena za tri komada je do 10 eura).

Evo kako odabrati idealne stopalice:

Pokrivaju li vam vrhovi cipela nožne prste, kupite stopalice čiji je prednji dio deblji. Što je viša potpetica to neka na stopalicama bude mekani dodatak koji će spriječiti natiske.

fashion-ccc-stopalice-modnialmanah

Pliće cipele zahtijevaju i plići model stopalica koje će prekriti samo donji dio stopala. Želite li da se ovaj model čarapica vidi dok ih nosite odaberite čipkaste čarapice čiji će se vid nazirati na bočnim dijelovima cipele. Jednostavniji modeli obuće zahtijevaju i jednostavnije stopalice.

Nosite li proljetne tenisice prekrijte stopalo dubljim modelom stopalica koje će pokriti u potpunosti stopalo poput rukavice.

fashion-ccc-stopalica-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS