Znate li da se četkicu za zube treba držati kao olovku?

Kad smo na nedavno održanoj radionici ‘zdrav osmijeh, zdravo tijelo’ s Curaproxom čuli kako većina ljudi drži potpuno krivo svoju četkicu za zube, odlučili smo istražiti savjet da se četkicu treba držati ‘kao olovku’ kako bi pranje zubiju bilo kvalitetno i potpuno. U čemu je tajna? Kad četkicu uzmete u ruke na ovaj način najlakše ćete kontrolirati jačinu pritiska na zube i desni, ali i postaviti četkicu pod odgovarajući kut od 45° koji garantira najučinkovitije četkanje. Posebno obratite pažnju na tih 45° koji su ispravna ‘pozicija’ za ‘obračunavanje’ sa sulkusom rubom između zubi i desni, na kojima se najviše skupljaju bakterije i zubni plak. Kako biste učinkovito očistili to područje glavu četkice nježno zarotirajte pod odgovarajućim kutom prema sulkusu i pola vlakana naslonite na zube, a pola na desni. Krenite s četkanjem pazeći da prijeđete po svim dijelovima.

zdravlje-curaprox-četkica-za-zube-modnialmanah-zubi

Zašto Curaprox zubne četkice?
Curaprox zubne četkice dizajnirane su upravo za pravilno četkanje. Njihova osmerokutna drška omogućuje jednostavno rukovanje, a lagano nagnuta mala glava četkice može doseći teško dostupna mjesta u ustima. Uz Curaprox četkice za zube pravilno četkanje je tako jednostavno.

Što još trebate znati?
Ususret Curaprox black Friday-u u razdoblju od 22.11. do 28.11. svi black and white proizvodi su na posebnim akcijama i popustima! Istražite u WEB shopu

Trenutno nema komentara

Comments are closed