Beauty brend essence predstavio prekrasnu kolekciju koja slavi raznolikost i prihvaćanje!

BE PROUD. BE POWERFUL. BE PINK. poruke su koje donosi nova essence kampanja gdje pink ružičasta boja označava veće prihvaćanje i rješavanje nasilja, ali i ponos, raznolikost,strast i velike snove. Beauty brend za mlađu populaciju ukazuje na svakodnevno uspoređivanje mladih s vršnjacima i idolima Instagrama i Tik Toka, te potiče razvijanje individualnost i samoprihvaćanje kroz paletu proizvoda namijenjenu upravo njima.

Evo kako izgleda essence kolekcija:

POWERFUL lash princess curl & volume maskara YOU ARE POWERFUL u fokus stavlja pogled koji govori više od 1000 riječi. Trepavicama daje duboku crnu boju i pruža im gusti volumen i jedinstvenu uvijenost. Bilo za prvi spoj ili važno predavanje – s ovom maskarom zajamčene su moćne trepavice i samopouzdan izgled.
cijena: 28,90 KN // 01 You Can And You Will!

beauty-essence-girl-power-pink-and-proud-modnialmanah-make-up

OUTSTANDING highlighter sprej za tijelo YOU ARE OUTSTANDING
Nježni miris breskve, suptilni sjaj – i sjajan efekt! Highlighter sprej za tijelo OUTSTANDING odražava unutarnju snagu nježnim, svjetlucavim pigmentima. Stvara izvanredan sjaj na tijelu i krajnji je must-have za svjetlucave izglede i prekrasan ten.
Cijena: 28,90 kn // 01 Mindset: Outstanding!

beauty-essence-girl-power-pink-and-proud-modnialmanah-make-up

STRONG sapun za obrve YOU ARE STRONG
Za obrve koje se ističu i daju snažnu izjavu! Uz essence STRONG sapun za oblikovanje obrva moguć je bilo koji izgled obrva – od prirodno suptilnog do izražajnog. Sapunasta, prozirna tekstura idealna je za oblikovanje obrva i njihovo postavljanje na mjesto. Jednostavno navlažite priloženu mini četkicu za obrve hidratantnom ili fiksirajućom maglicom, uhvatite dio proizvoda i oblikujte obrve u željenom stilu.
Cijena: 29,90 kn // 01 Stronger Than Yesterday!

beauty-essence-girl-power-pink-and-proud-modnialmanah-make-up

WONDERFUL baked blush lighter YOU ARE WONDERFUL
Samo budite svoji – svi ostali su već zauzeti. Svi smo lijepi – iznutra i izvana – i željeli bismo proslaviti i naglasiti ovu ljepotu. Zapečeno rumenilo ujedinjuje rumenilo i highlighter u jednom. Super mekana, zapečena tekstura sadrži pigmente koji odražavaju svjetlost i kombiniraju ružičasti dodir boje s jedinstvenim sjajem. Oh, to je DIVNO
cijena :32,90 kn // 01 Believe In Yourself!

beauty-essence-girl-power-pink-and-proud-modnialmanah-make-up

BRAVE lak za nokte YOU ARE BRAVE
S ovim polu mat, lakom za nokte s visokim pokrivanjem, možemo biti svoji do vrha prstiju! Intenzivna, svijetlo neonska ružičasta boja nije samo šlag na torti za svaki izgled, već i apsolutni poticaj za osnaživanje. Zalaže se za hrabrost, utjelovljuje samopouzdanje i viče cijelom svijetu: “Evo me – i tek sam započela!”
Cijena: 19,90 kn// 01 Be Brave. And Never Regret!

beauty-essence-girl-power-pink-and-proud-modnialmanah-make-up

NOT SORRY glitter ruž za usne DON’T BE SORRY!
Ružičasta je boja naš odabir – a na usnama idemo još malo dalje! Ovaj visoko pigmentirani ruž nudi metalik završetak s glitter česticama i visokim pokrivanjem. Također je dugotrajan, ugodan je na usnama i daje izjavu. No, jedno je sigurno: bez obzira gdje i što – s ponosnim stavom i zahvaljujući ružu za usne, svi mogu čuti što govorimo … i što mislimo!
Cijena: 19,90 KN // 01 Sorry, Not Sorry!

beauty-essence-girl-power-pink-and-proud-modnialmanah-make-up

UNSTOPPABLE gumica & špangica za kosu YOU ARE UNSTOPPABLE
Volimo se igrati svojim izgledom i neprestano isprobavamo nove stilove – ne samo šminkom, već i frizurama. I jedno je sigurno: “Dan dobre kose” također trenutno stvara sigurniji izgled. Naša ružičasta gumica u matiranom satenskom izgledu i dvije ružičaste špangice za kosu s mramornim izgledom apsolutni su must-have i zasigurno će svaki stil učiniti jedinstvenim.
Cijena: 29,90 kn // 01 Note To Yourself: You Are Unstoppable!

beauty-essence-girl-power-pink-and-proud-modnialmanah-make-up
Trenutno nema komentara

Comments are closed