Njegovo veličanstvo kardigan – evo pet modnih savjeta kako ga nositi ove zime!

Čim zahladi tajice, kardigan i visoke čizme postaju ultimativni modni trio za dnevni look brojnih žena. Vrlo praktično, ženstveno, seksi ali i u skladu s građom tijela. Jer kardigan koji je zvijezda ovog total looka ima moć prekrivanja nedostataka građe tijela stavljajući u fokus ono najbolje na tijelu.

Znate li odabrati pravi model (svi modeli iz ove teme su s Reserved potpisom) kardigana? Evo savjeta koje trebate:

Što imate više oblina to neka kardigan bude napravljen od tanjeg pletiva!

fashion-reserved-kardigan-modnialmanah

Kako sakriti bedra i bokove? Birajte model koji je na leđima ravan (i kraći), a na kojem su prednji dijelovi dulji (asimetrični) prilikom nošenja. Nosite li preko takvog kardigana remen dobiti ćete na prednjici asimetrične detalje koji će sakriti bedra.

fashion-reserved-kardigan-modnialmanah

Kako prekriti široke bokove i naglašenu stražnjicu? Birajte ravan model kardigana koji prelazi liniju bedara i nosite ga bez remena. U strogim linijama ovog odjevnog predmeta nestat će obline

fashion-reserved-modnialmanah

Znate li da boje kardigana isto određuju kako će on djelovati na vašem tijelu. Odmah ćemo vas razuvjeriti- crni kardigan nije uvijek najbolji izbor. Želite li izgledati svježe, a mršavo birajte neku od nude nijansi.

fashion-reserved-modnialmanah

I na kraju pazite na usklađivanje donjih dijelova (tajica ili hlača) i kardigana. Što je veći kontrast to su i veće razlike između gornjeg i donjeg dijela tijela. Želite li izgledati vitkije (i više) odaberite jednu boju koju ćete gradirati kroz svoj total look.

fashion-reserved-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed