Želite li osvježiti izgled kupaonice? Evo nekih praktičnih ideja!

Kupaonice su mnogima omiljena mjesta u domu, pa ne čudi kako mnoge žene periodično požele tim prostorima pružiti osvježenje sitnicama. Posebno jer su veliki zahvati poput promijene pločica ili razmještaja investicije koje zahtijevaju i vrijeme i novac.

Dakle, početkom jeseni svoje omiljene beauty oaze možete osvježiti na jedan od ovih načina:

Promijenite mjesta gdje nešto stoji
Posebno imate li muški i ženski dio kupaonice. Dogovorite se s ukućanima na kojem mjestu bi voljeli imati određene proizvode za njegu, kako bi oni kreirali svoj kutak. Odgovori koje ćete dobiti bit će smjernica za preslagivanje prostora u vašem domu.

praktični-savjet-kupaona-modnialmanah

Malo boje molimo
Nekad je potrebno promijeniti boju detalja u kupaonici i tako u potpunosti promijeniti njezin izgled. Posebno se to odnosi na tepihe, zavjesu na kadi, mjesta za odlaganje. Imate li dvije kupaonice zamijenite im detalje primjerice. U protivnom stare detalje zamijenite novima.

praktični-savjet-kupaona-modnialmanah

Promijenite stil
Nekad je i stil to što vam se više ne sviđa u kupaonici. A njega se lako može promijeniti odabirom detalja. Važno je samo odabrati stil koji ćete slijediti i nabaviti sve elemente koji pričaju priču o odabranom stilu.

praktični-savjet-kupaonice-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS