Mix and match oko vrata!

Topla i sunčana jesen miče iz fokusa šalove i marame, a u središte stavlja eleganciju vrata i dekoltea. Nosite li odjeću koja naglašava ovaj dio tijela, ne zaboravite na mix and match oko vrata! Po kojem se principu kombinira nakit? Vjerovali ili ne ove sezone vrijedi pravilo kombiniranja po principu sve sa svime što u konačnici daje lijepu cjelinu. Dakle stil je ‘sve sa svime’ ali naravno uz nekoliko uvjeta i uz poštivanje modnih pravila.

Evo i kojih:

  • Biseri su nositelji ovog modnog stila pa imate li konkretnu i dulju ogrlicu koju možete zamotati nekoliko puta oko vrata ona neka bude komad nakita oko kojeg ćete graditi priču. Kad ste stvorili bazu sad dodajte ostale ogrlice nižući ih oko vrata po principu tanje prema debljima.
  • Kako bi kompozicija nosila lijepu priču pazite na koji ćete način kombinirati nakit. Pravilo je da se biseri kombiniraju uz zlato, a zlato se može vezati uz srebro (ili bijelo zlato).
  • Prilikom kombiniranja nakita pazite i na stil kojeg nosite. Biseri su nositelji romantičnog i elegantnog stila dok je primjerice stilizirani lanac ogrlica odlična baza rock stila. Jedan uz drugi tip ogrlica ne ide zajedno, ali svaka ogrlica zasebno stvara odličnu bazu za daljnja kombiniranja.
  • Što je veći dekolte to neka bude i krupniji nakit, ali što su veća prsa nakit treba biti sitniji. Zanimljivo zar ne?
Trenutno nema komentara

Comments are closed