Bradonje pažnja – želite li ukrotiti bradu, ovaj proizvod morate koristiti!

Odlučili ste se pustiti bradu i nju kao ukras nositi na svom licu? Budući da ona, posebno ako je super stilizirana mijenja image ali i izgled lica pazite na sljedeće – ispod dlaka vaše brade nalazi se koža koja kad je pokrivena dlakom postaje suha i dehidrirana. Kako ne bi došlo do dehidracije, bradu treba njegovati, ali i ukrotiti uz ovaj proizvod!

Jednostavno naziva se ulje za bradu koje je preplavilo tržište i koje dolazi kao sastavni dio muške beauty rutine. To je mješavina njegujućih ulja kao što su ulje jojobe, bademovo ulje, arganovo ulje, ulje avokada, pomiješana s eteričnim uljima kao što su paprena metvica, čajevac, lavanda, cedrovo drvo ili mirisna ulja. Svrha ulja za bradu je hidratizirati i regenerirati vašu bradu i kožu ispod brade. Također pomaže u dodavanju sjaja.

Pomaže li ulje omekšati bradu i zaštiti kožu?
Odgovor je da, uz napomenu kako je bradu je potrebno čistiti i hidratizirati kako bi se spriječili problemi poput prhuti. Dakle, prvo temeljito pranje, a onda ulje koje djeluje direktno na dlake na vašem licu hidrirajući kožu i omogućavajući vam zadržati lijep oblik brade – bez neposlušnog isušivanja i kovrčanja.

brada-beard-beauty-modnialmanah-bradu

Je li ulje samo za dugu bradu?
Odgovor je naravno ne. Čak naprotiv- čim počnete puštati bradu ne zaboravite na njegu uljima. Kratke brade i ulje za bradu stvoreni su jedno za drugo. Jedna od najvećih zamjerki vezanih uz puštanje brade je nemogućnost prevladavanja faze svrbeža. Ono što se događa je da, budući da je brijanje piling, vaše lice postaje lagano nadraženo i suho s novim dlačicama koje rastu i uzrokuju svrbež. Korištenje ulja za bradu omekšat će vaše lice i folikule ublažavajući iritaciju i hidratizirati vaše dlake na licu bez začepljenja pora. Duge brade jednako dobro funkcioniraju i s uljem za bradu. Ulja za bradu održavaju dlake sjajnom i zdravom dok istovremeno osiguravaju hranjive tvari i vlagu koja pomaže u obnavljanju i sprječavanju ispucalih vrhova.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS