Želite li napraviti brzu slasticu? Neka joj baza bude puding!

Jedna od najbržih slastica, puding od vanilije, čokolade ali i okusa koje volite može biti odlična baza za pripremu brze izdašne slastice. Pogotovo kad nemate vremena za pečenje, miksanje i smišljanje recepta. Dakle – skuhate bazni puding i iskoristite jednu od ovih ideja:

Napravite dvije kombinacije pudinga – svijetli i tamni, odnosno vaniliju i čokoladu te ulijevate istovremeno topli puding u rashlađene čašice. Dok je mlak pospite ga komadićima izmrvljenog keksa. Ostavite u hladnjaku i poslužite hladno.

gastro-puding-slastica-modnialmanah

Volite li kombinacije čokolada, napravite dvije vrste čokoladnog pudinga – tamnu čokoladu i bijelu čokoladu i to tako da prvo ulijete tamnu čokoladu te potom u sredinu čašice svijetlu. Pustite da se dobro ohladi te poslužite sa šlagom.

gastro-puding-slastica-modnialmanah

Za one koje vole kolače, puding i keks su odlična kombinacija. Možete se igrati različitim kombinacijama okusa dodajući sloj voća. Jedna od najpopularnijih slastica na Internetu je kolač od vanilije i banana kojeg možete napraviti tako da dobijete fine hladne kocke/kolač ili kekse, voće i puding staviti u veliku staklenku te ih servirati gostima po principu serviranja nabujaka. Banane možete zamijeniti ananasom, višnjama, jabukama…

gastro-puding-slastica-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS