Želite li darovati iskustvo? Ovo su poklon bonovi za vas!

Idete li na rođendan prijateljici ‘koja sve ima’ i nemate inspiraciju što darovati? Želite li tinejđerici darovati nešto što će pamtiti cijeli život? Je li novorođenoj bebi kojoj idete u babinje najbolji dar još jedan set robice i nešto novca, ili…? Stilistica i modna savjetnica Alma Premerl Zoko osmislila je čitav niz darova koji se skrivaju iza kreativnih poklon bonova. Darovati ih možete tako da ih naručite i dobijete na kućnu adresu u fizičkom obliku ali i kao on line poklon bon koje možete platiti i virtualno! Osim što su ovakvi darovi izuzetno praktični za sve koji ih daruju znajte jedno – što god da odaberete, darujete onima koje volite, poželjet ćete darovati i sebi!

Evo što možete darovati:

POKLON BON – PRIVATNI SHOPPING
Kome god darujete ovaj poklon (čak i onima koji mrze shopping) znajte jedno – uživat će u društvu stilistice i modne savjetnice Alme Premerl Zoko.

Kako izgleda ovo iskustvo? Alma se nalazi s osobom koja ima poklon bon u nekom od shopping centara te uz kavicu saznaje sve o shopping navikama i potrebama. Kreće se u kupovinu u zadanom budžetu (to definira osoba s poklon bonom) po principu da stilistica bira odjevne kombinacije. Modno stiliziranje traje 90 minuta tijekom kojeg će svaka osoba naučiti puno o vlastitom stilu odijevanja, modnim trendovima ali i odjeći koja treba biti baza ormara.

Kome je namijenjena usluga? Svima koji (ne)vole modu, mladima koji se tek traže, ali i starijima koji žele promijeniti dosadašnji stil odijevanja. Onima koji ne vole šopingirati (a trebaju pokoji novi komad) ali i onima koji su vječno u koliziji s modnim trendovima i vlastitim mogućnostima. Usluga je i za muškarce i za žene.

Cijena? 50,00 EUR (plus pdv)

Poklon bon možete naručiti putem maila almapz@gmail.com

poklon-bonovi-iskustvo-fotografiranje-privatni-shopping-bon-alma-premerl-zoko-modnialmanah

POKLON BON – STILIZIRANJE ORMARA
Imate puuuuuno odjeće u svojim ormarima, ali nikad nemate što obući? Kupujete kvalitetnu i često skupu odjeću ali je ne znate kombinirati s onim što već imate u ormaru? Gomilate godinama odjeću za slučajeve ‘smršavit ću’, ‘promijenit ću posao, pa će mi trebati’ ili čest slučaj ‘što ako se ponovo vrati u modu’. Nakon samo dvije sezone već u ormaru imate 1/3 odjeće koju ne nosite i koju nećete niti nositi. A sad zamislite što se sve krije u ormaru nakon pet godina ‘buksanja’ i kakvo slaganje ormara vam je potrebno

Kako bi napravili red među svojim krpicama i naučile nositi ono što imate na različite načine, za vas je jedinstvena usluga stilistice i modne savjetnice Alme Premerl Zoko, slaganje ormara, koja će vam pomoći da se riješite hrpa odjeće koju ne nosite i komade koje ste željeli baciti ubacite u nove šik outfite! Vjerujte, i u najjednostavnijim i stilistički pročišćenim ormarima Alma će pronaći 50 kombinacija na koje možete računati.

Kome je namijenjen ovaj poklon bon? Svima koji vole modu, ali i onima koji uvijek kupuju iste komade odjeće.

Cijena? 70,00 EUR (plus pdv) za Zagreb i okolicu. Za ormare koji se nalaze u drugi gradovima treba uračunati i trošak dolaska.

Poklon bon možete naručiti putem maila almapz@gmail.com

poklon-bonovi-iskustvo-fotografiranje-privatni-shopping-bon-alma-premerl-zoko-modnialmanah

POKLON BON – ŽENSKO VIKEND PUTOVANJE
Kad se vaša prijateljica, mama, sestra, supruga zadnji put odlučila na ženski vikend, stavljajući barem na kratko svoje obaveze u drugi plan? Kad se našminkala, odjenula odjeću u skladu s vlastitim tijelom, isprobala novitete koje vidi u medijima, sjela za stol i uživala u hrani koju je za nju pripremio netko drugi? Ma kad je napravila nešto za sebe?!

Za nju, njezin okrugli rođendan primjerice je WOMEN’S DAYS by modniALMAnah tijekom kojeg se na jedinstveni način spaja moda, ljepota, priroda, prekrasna mjesta na kojima se spava, autohtona hrana i vina. Drugim riječima, njoj je potrebno samo spakirati kofere i uživati u tri dana čistog hedonizma!

Ženski vikendi održavaju se svaki mjesec na pomalo neistraženim dijelovima naše zemlje na kojima žensko društvo uživa u sadržajnom i veselom vikendu – uživanje u prirodnim ljepotama, posjet muzejima i ostalim kulturnim sadržajima, kušanje eno gastro ponude kraja u kojem se boravi i uživanje u tipično ženskim radionicama – škola šminkanja, beauty rutina, modna radionica, te dvije radionice iz područja zdravog života.

Raspored putovanja nalazi se OVDJE

Cijena ovog poklon bona iznosi 230,00 EUR (u tu cijenu je uključeno sve) plus pdv.

Poklon bon možete naručiti putem maila almapz@gmail.com

poklon-bonovi-iskustvo-fotografiranje-privatni-shopping-bon-alma-premerl-zoko-modnialmanah

POKLON BON – FOTKANJE
Kao stilistica Alma često sudjeluje i na snimanjima, a ona ne trebaju biti samo za slavne. Zašto vi, vaša obitelj, ali i prijateljica, njezina tinejdžerica ili beba koju ste tek upoznali ne bi bila zvijezda pravog fotoshootinga! U ovoj fotkaoni možete odabrati različite vrste fotografiranja, a mi ćemo vam reći samo jedno – i oni koji se ne vole fotkati se opuste i uživaju.

Sve poklon bonove možete naručiti on line putem maila almapz@gmail.com uz napomenu koju vrstu fotkanja želite!

MOJE PRVO FOTKANJE namijenjeno je malim bebama (i njihovim mamama) a može biti u fotografskom studiju, u prostoru gdje beba živi ili u prirodi. Fotografiranje traje 90 minuta (ili koliko beba izdrži), a tijekom fotkanja nastaju prekrasne fotografije za prvi album bebe. Kako bi se stvorila dinamika ovog fotoshootinga mama može bebu presvući tri puta.

Cijena ovog poklon bona iznosi 150,00 EUR + pdv

Poklon bon možete naručiti putem maila almapz@gmail.com

poklon-bonovi-iskustvo-fotografiranje-privatni-shopping-bon-alma-premerl-zoko-modnialmanah

POKLON BON – OBITELJSKI PHOTOSHOOTING
Imate li veliku obitelj, baku i djeda koji će slaviti 50 godina braka, znajte da su oni pravi kandidati za obiteljski photoshooting. Naravno, i mlađe generacije, velike mlade obitelji, bratići i sestrične, braća i sestre se su to kandidati za ovu vrstu fotkanja.

Poklon bon vrijedi za fotkanje u trajanju od 120 minuta tijekom kojih se obitelj fotografira na različite načine. Uvijek ćete dobiti zajedničke fotografije, ali i pojedinačne kombinacije baka i unuke, tata i sinovi….) koji će stvoriti dinamiku obiteljskog albuma. Fotografiranje se može odraditi u profesionalnom studiju, u prirodi, u vašim prostorima.

Cijena ovog poklon bona iznosi 170,00 EUR + pdv

Poklon bon možete naručiti putem maila almapz@gmail.com

poklon-bonovi-iskustvo-fotografiranje-privatni-shopping-bon-alma-premerl-zoko-modnialmanah

POKLON BON – ZA ONE KOJI SE VOLE FOTKATI
Ovo je idealan poklon za one koje slave okrugle rođendane, za krizmanice, maturantice, ali i žene u najboljim godinama. Tijekom priprema u timu sa stilisticom nalazi se i šminkerica te stilistica kose koje će se pobrinuti da styling bude besprijekoran.

Usluga traje tri sata, tijekom kojeg se mijenja tri total looka. Ono što volite iz vlastitog ormara ponesite, iako će vam i stilistica dati neku svoju kombinaciju.

Cijena ovog poklon bona iznosi 200,00 EUR + pdv, a u cijenu je uključen i profesionalni make up.

Poklon bon možete naručiti putem maila almapz@gmail.com

poklon-bonovi-iskustvo-fotografiranje-privatni-shopping-bon-alma-premerl-zoko-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Napišite komentar

Vaša email adresa neće biti prikazana

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS