Imate li pune ladice konca? Pretvorite ih u detalji koji će oplemeniti klasične odjevne predmete!

Izrada pompona od fine mekane vunice ili konca već je nekoliko sezona apsolutni modni hit. Nalaze se na torbicama, ukrašavaju odjeću za slobodno vrijeme, pa čak i detalje poput ručnika različitih veličina. Kako ne biste nosile samo industrijske verzije ovog ukrasa, posebno ako ste napravile inventuru ladica i kutija u kojima se nalazi pribor za šivanje, na brz i jednostavan način napravite nekoliko slatkih ukrasa kojima ćete začiniti vaše odjevne kombinacije – ovratnike starih košulja, stare majice, pulovere ali prije svega određene komade nakita (primjer je lanac na kojem vam nedostaje privjesak).

konac-diy-napravi-sam-modnialmanah

Kako napraviti od konca privjeske? Postupak je vrlo jednostavan, a kad uđete ‘u rutinu’ na brz i jednostavan način ćete svladati izradu ukrasa različitih boja. Kako to najbolje napraviti , pogledajte na primjeru:

konac-diy-napravi-sam-modnialmanah

Sad kad imate nekoliko različitih boja ovog ukrasa, a može i različitih veličina koje ćete međusobno kombinirati s gotovim ukrasima začinite sve ono što volite, što vam se sviđa, a što je možda prejednostavno za vaš modni stil.

konca-diy-napravi-sam-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed