ALMA fashion – modni brend zamišljen i proizveden u Hrvatskoj!

Imate li obline, ali ne odustajete od mode? Pomalo ste frustrirane činjenicom da se u trgovinama nalazi pregršt odjeće koja kojem ne odgovara našim tijelima? Haljine su prekratke, pa postaju tunike, hlače su preuske, suknje daleko od onoga kako zamišljate ‘poštenu suknju za posao’. Nosite konfekcijski broj 42/44 a ne možete pronaći ništa lijepo i šik? Na sve ove modne nedoumice odgovore daju odjevni predmeti modnog brenda Alma Fashion koje je osmislila i dizajnirala stilistica i modna savjetnica Alma Premerl Zoko. Sve njezine kolekcije sastoje se od 17 kvalitetnih krojeva koji se modificiraju ovisno o trendovima a koji odlično prekrivaju različite tipove građe tijela. Tako ćete pronaći haljinu koja laska figuri građe tijela jabuka, hlače koje odlični sužavaju bokove svim kruškicama, univerzalni model haljine koji pristaje svima.

Alma Fashion je modni brend proizveden i osmišljen u Hrvatskoj, za izradu su korišteni najbolji materijali a ono što oduševljava je činjenica da konstrukcijski pokriva široki spektar veličina. Sve što vidite s ovim potpisom je u maloj (36-38) srednjoj (40-44) , velikoj (46-48) i bucika (50-54) veličini.

Od samog nastanka, ovaj su brend prepoznale noge uspješne i posebne žene koje svojim tijelima žele priuštiti odlična modna rješenja. Glumice Barbara Vicković, Mirta Zečević, Mada Perišić, Petra Cicvarić, Mirna Medaković, operna pjevačica iz Slovenije Nuška Drašček samo su neke od njih.

Što je novo s potpisom ALMA fashion možete vidjeti OVDJE

Gdje kupiti?

  • Showroom Zagreb / termin rezervirajte putem maila almapz@gmail.com (ili telefonski +38591 534 8785)
  • online – putem FB stranice / dostava na kućnu adresu / plaćanje online ili pouzećem
  • HR Design – Fashion & art
1 komentar
  1. Alma je super! Neočekivano, posebno i prekrasno iskustvo! Sve što sam kupila po njezinom savjetu nikada ne bih sama odabrala u trgovini, a nosim ih sa zadovoljstvom. Poslušajte njezine savjete.. vrijede zaista …

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS