Privatni shopping sa stilisticom Almom

Kako se opisujete – pratite modu ali od ‘šume ne vidite’ stablo pa iz ormara uvijek izvlačite iste komade ili volite modne trendove, na drugima, a svoj stil opisujete kao minimalistički? Bez obzira koji opis odgovara vašoj modnoj osobnosti znajte da za svako tijelo postoji modno rješenje i odjevne kombinacije koje će naglasiti vašu osobnost. Jer, zapravo, ono kako smo odjeveni je naša individualna modna karta koja nas izdvaja iz mase. Zato izaberite privatni shopping sa stilisticom Almom 🙂

Dakle, crnu, sivu ili tamno plavu treba uzeti kao bazu, a lice osvježiti spektrom boja koje brišu bore s lica, uklanjaju tragove umora i prekrivaju sjede vlasi. Uz to, u svakoj novoj sezoni odabrati one komade koji laskaju građi tijela kako biste izgledali vitko i šik i imali svoje dobitne kombinacije za svaku prigodu- ne hrpu onoga što ne nosite! I to, vrijedi i za muškarce i za žene!

Kako biste svoj ormar napunili kombinacijama u kojima ćete uživati ove sezone, noseći sve po principu MIX AND MATCH vrijeme je da si priuštite modno savjetovanje/privatni shopping sa stilisticom Almom Premerl Zoko koja modno savjetuje ‘obične’ žene i muškarce godinama, a svakom tijelu bez obzira na građu pronalazi idealne odjevne kombinacije. UZ njezine ćete savjete shvatiti da vam u odijevanju treba nekoliko kvalitetnih baznih komada, nešto trendy primjeraka, modni detalji kao začini stila. Tijekom savjetovanja naučit ćete puno o svojem tijelu, izgraditi vlastiti stil odijevanja, izaći iz vlastitih modnih okvira i pronaći krojeve i spojeve zbog kojih ćete dobivati komplimente da ste smršavili, zaljubili se, nešto super promijenili na sebi. Zvuči super zar ne?

Prije nego li bukirate svoj termin (može putem obrasca ) ili direktno putem Alminog maila almapz@gmail.com pročitajte odgovore na pet najčešćih pitanja vezanih za privatni shopping/Modno savjetovanje s Almom!

shopping-sa-stilistom-stilisticom-modnialmanha-alma-premerl-zoko

PITANJA VEZANA ZA MODNO SAVJETOVANJE/PRIVATNI SHOPPING?

1. Kako izgleda modno savjetovanje/privatni shopping?
Ovisno o tome kojim se poslom bavite i koji konfekcijski broj nosite dogovarate sa stilisticom mjesto susreta! To su mahom i vama popularna adrese (nakon savjetovanja ćete se pitati-zašto ja ovo nisam sama vidjela ili komentirati vidjela sam ovo, ali to nikad ne bi probala, a sada to isto kupujem) poput Mohita, Reserved-a, Gerry Weber-a, C&A, Högl-a, Lisce, CCC trgovina. U prvih nekoliko minuta saznajete koji ste tip građe tijela, koji su nedostaci građe i aduti koje treba pokazati prilikom odijevanja. Vi krećete prema kabinama, a Alma u 10-to minutni obilazak trgovine i skupljanje elemenata za vaš novi look. U prvom outfitu Alma će korigirati kombinaciju u kojoj ste došli, ukazujući na detalje koje treba izbjegavati. Nakon toga krećete s odijevanjem…

2. Što sve učite isprobavajući odjeću?
Koji vam krojevi pristaju i kako se kombiniraju, koje su vaše ‘prijateljske’ boje, a koje boje treba izbjegavat, kako nositi modne detalje i koji su detalji idealni za vaš tip građe tijela. Koji je princip odijevanja u skladu s bontonom, kako odabrati idealne cipele, torbicu…

3. Koje su dodatne vrijednosti ove usluge ?
Isprobat ćete (najčešće i kupiti) ono što nikad ne biste ‘ni pogledale’ u trgovini. Vidjeti kako neki modeli koje niste ni primjećivali pristaju kao saliveni (oni postaju saveznici vašeg stila odijevanja), otkriti nove boje (uz koje nećete izgledati umorno), naučiti kako zavezati maramu (na barem 5 novih načina), kako nositi remen (i gdje ga staviti na tijelu)… Kupit ćete samo ono što vam savršeno pristaje i naučiti na koje krojeve trebate posebno obratiti pažnju. Dobit ćete samopouzdanje i ponovo ćete se zaljubiti u svoje tijelo. Tijekom privatnog shoppinga sve je podređeno vama- pažnja stilistice, njezino znanje, ali i potpuno sigurna izolirana kabina u kojoj vas nitko neće smetati!

4. Morate li sve kupiti?
Naravno da ne. Sve ovisi o vašem budžetu! Ono što vam se sviđa, a ne možete si priuštiti odmah, fotkajte kako bi vas inspiriralo idućeg mjeseca.

5. Koliko traje ova usluga i koja je cijena?
Modno savjetovanje /privatni shopping traju od 60-90 munuta na prodajnim mjestima koje definiramo prilikom susreta. Cijena? Modno savjetovanje iznosi 50,00 EUR (plus PDV). Idete li u shopping s prijateljicom učite zajedno kako zablistati Blok sat (2 sata shoppinga/modnog savjetovanja, plus individualno modno savjetovanje) koštati će vas 70,00 EUR (plus PDV)!

shopping-sa-stilistom-stilisticom-modnialmanha-alma-premerl-zoko

Osigurajte termin modnog savjetovanja putem obrasca u nastavku

    Trenutno nema komentara

    Napišite komentar

    Vaša email adresa neće biti prikazana