Shopping sa stilistom

Volite modu i kreativno odijevanje, ali na drugima. Uvijek nosite iste kombinacije kojima prekrivate tijelo ne misleći na adute koje treba pokazati. Nosite (ne)boje popu crne i bijele ili previše jarkih nijansi koje ne kombinirate uvijek na dobar način. Vrijeme je da naučite nešto o svojem tijelu i zakonima odijevanja prilagođenim upravo njemu. Vrijeme je za modno savjetovanje i privatni shopping.

5 NAJČEŠĆIH PITANJA VEZANIH ZA MODNO SAVJETOVANJE/ PRIVATNI SHOPPING?

1. Kako izgleda modno savjetovanje/privatni shopping?
Ovisno o tome kojim se poslom bavite i koji konfekcijski broj nosite dogovaramo mjesto za modni susret! Godinama uspješno surađujem s modnim brendovima Mohito, Reserved, Gerry Weber, Mango, Naf Naf, C&A, Hogl, Centra, Betty Barclay… pa su to samo neke adrese na kojima počinje moje modno savjetovanje. U prvih nekoliko minuta saznajete koji ste tip građe tijela, koji su nedostaci građe i aduti koje treba pokazati prilikom odijevanja. Kako to izgleda na konkretnom primjeru saznat ćete već odijevajući prvi outfit.

2. Što sve učite isprobavajući odjeću?
Koji vam krojevi pristaju i kako se kombiniraju, koje su vaše ‘prijateljske’ boje, a koje boje treba izbjegavat, kako nositi modne detalje i koji su detalji idealni za vaš tip građe tijela. Koji je princip odijevanja u skladu s bontonom, kako odabrati idealne cipele, torbicu…

3. Koje su dodatne vrijednosti ove usluge ?
Isprobat ćete (najčešće i kupiti) ono što nikad ne biste ‘ni pogledale’ u trgovini. Vidjeti kako privatni_shopping-modni-almanahvam neki modeli koje niste ni primjećivali pristaju kao saliveni (oni postaju saveznici vašeg stila odijevanja), otkriti nove boje (uz koje nećete izgledati umorno), naučiti kako zavezati maramu (na barem 5 novih načina), kako nositi remen ( i gdje ga staviti na tijelu)… Kupit ćete samo ono što vam savršeno pristaje i naučiti na koje krojeve trebate posebno obratiti pažnju. Dobit ćete samopouzdanje i ponovo ćete se zaljubiti u svoje tijelo.

4. Morate li sve kupiti?
Naravno da ne. Sve ovisi o vašem budžetu! Ono što vam se sviđa, a ne možete si priuštiti odmah, fotkajte kako bi vas inspiriralo idućeg mjeseca.

5. Koliko traje ova usluga i koja je cijena?
Modno savjetovanje /privatni shopping traju od 60-90 munuta na prodajnim mjestima koje definiramo prilikom susreta. Cijena? Modno savjetovanje iznosi 300,00 kuna (plus PDV).

Vidimo se,
Alma Premerl Zoko, modna savjetnica

P.S. Idete li u shopping s prijateljicom učite zajedno kako zablistati Blok sat (2 sata shoppinga/modnog savjetovanja, plus individualno modno savjetovanje) koštati će vas 500,00 kuna (plus PDV)!

Osigurajte termin modnog savjetovanja putem obrasca u nastavku

Trenutno nema komentara

Napišite komentar

Vaša email adresa neće biti prikazana