Stilističko slaganje ormara

ormar-slaganje-modni-almanah

Imate puuuuuno odjeće u svojim ormarima, ali nikad nemate što obući? Kupujete kvalitetnu i često skupu odjeću ali je ne znate kombinirati s onim što već imate u ormaru? Gomilate godinama odjeću – što proslijediti ‘dalje’, a što zadržati i nositi? Na ova i mnoga druga pitanja odgovore dobivate tijekom mog stilističkog slaganja ormara.

5 NAJČEŠĆIH PITANJA VEZANIH ZA STILIZIRANJE ORMARA

1. Kako izgleda stiliziranje ormara?
Dolazim upravo na lice mjesta – pred vaš ormar iz kojeg izvlačim sve što imate. Selektiramo zajedno odjeću koju najčešće nosite i analiziramo ono što nosite rijetko ili nikada. Pronalazim odjeću s etiketama, ali i ono što nosite stalno, komade kojima je potrebna zamjena. A onda počinjemo puniti ormar na slijedeći način…
Bez isprobavanja odjeće – slažući sistemski odjeću da uvijek imate što odjenuti (kombinacije su pregledne u ormaru/posebno u dijelu koji ima vješalice). Budete li vraćali odjeću na isto mjesto nakon nošenja s ovako složenim ormarom izdržat ćete cijelu sezonu.
S vašim isprobavanjem – kombiniranje odjeće u outfite koje odijevate, upoznajete i ovjekovječite fotografijom. Na taj način se stvara vaš modni podsjetnik kojeg je dovoljno samo prelistati prije spavanja i odrediti kombinaciju koja vam je potrebna idućeg dana. U prosjeku ovakvim sistemom dobivate između 30 i 50 outfita. Da ih samo tri puta odjenete u sezoni nikad nećete biti dosadno odjevene .

2. Koliko traje?
Stiliziranje ormara u prosjeku traje do 90 minuta.

3. Koje su dodatne vrijednosti ovakve usluge?
Odjednom, u svojem ormaru imate hrpu neodoljivih odjevnih kombinacija. Rješavate se onoga što ne nosite, što nije (više ili uopće) u skladu s vašom građom tijela. Radite shopping plan onoga što vam je zaista potrebno. Tako ćete napraviti nadopunu ne gomilajući uvijek iste stvari u ormaru. Otkrivate zašto su vam potrebni modni detalji poput remenja, marama… Učim vas kako kombinirati i nositi.

4. Koliko sezona podrazumijeva stiliziranje ormara?
Samo jednu, tekuću. Na taj način se lako možete fokusirati na uslugu i ono što imate u svojem ormaru.

5. Cijena?
Cijena ovakve usluge iznosi 500,00 kuna (plus PDV) i namijenjena je isključivo punoljetnim osobama!

Vidimo se,
Alma Premerl Zoko, Modna savjetnica

A sada popunite formular kako bismo dogovorile termin stiliziranja ormara…

Trenutno nema komentara

Napišite komentar

Vaša email adresa neće biti prikazana