Zagrebačka promocija Vinarije Poletti – svi ste pozvani!

poletti-vina-modni-almanah

Volite li vina naše Istre, ne propustite ovaj tjedan promociju Vinarije Poletti. Mjesto radnja Red red wine baru u Zagrebu (Andrije Hebranga 30) u kojoj ćete premijerno moći kušati mladu Malvaziju berbe 2016. Promocija će se održati u četvrtak, 2. veljače (20 sati), a osim friške Malvazije, degustirat će se: Malvazija 2015, Teran 2013, Cabernet sauvignon 2011 i Rossella 2016.

Degustaciju će osobno voditi vlasnik vinarije Peter-Piero Poletti, koji je nastavljač obiteljske tradicije proizvodnje vina još od davne 1842. godine. Preuzevši krajem 1990-ih posao od svog oca Marija Polettija, počeo je proizvodnju uz korištenje moderne tehnologije te proširio vinograde i kapacitet podruma. Domaćini promocije, vlasnici Red red wine bara, Luka i Bruno Elezović, pripremit će fine zalogajčiće (tapase) za sljubljivanje uz vino, i to sve za samo 80 kuna po osobi.

I kako to priliči, uz dobro vino i hranu, biti će i party by DJ Poletti koji će puštati disco muziku osamdesetih, iz vremena kad je bio rado slušani istarski DJ.

Opširnije o Vinariji Poletti na: www.vina-poletti.com

Trenutno nema komentara

Comments are closed