Što je teže? Optički smanjiti ili povećati prsa?

lisca-modnialmanah-rublje-1I mala i velika prsa predstavljaju svojevrstan problem. Žene s malim prsima željele bi buno poprsje, a one kojima su prsa velika smišljaju načine kako ih smanjiti! Ovo su trikovi kako barem vizualno možete korigirati dekolte.

Imate li velika, teška prsa otkrijte pomalo zaboravljenu moć korzeta s puno čipke. Ovaj tip rublja će vam pružiti vrlo dobru potporu za grudi dok će detalji naglasiti ženstvenosti. Isto tako savršeno će vam pristajati za jedan broj dublja košarica grudnjaka koja će ‘smjestiti’ prsa na ‘sigurno’ mjesto. Nevjerojatno je koliko dubina košarice može optički smanjiti prsa. Isprobajte prilikom kupovine novog grudnjaka.

Mala prsa su isto svojevrsni problem jer ih je potrebno optički povećati na prirodan način. U tome će vam najviše pomoći push up grudnjak koji u svojoj unutrašnjosti ima ‘sakrivene’ jastučiće. Oni će podignuti prsa i stvoriti srcoliki dekolte. Isto tako mali trik se krije i u kombinacijama haltera, zanimljivih gaćica koje će skrenuti

lisca-modnialmanah-rublje-1

Trenutno nema komentara

Comments are closed