Zagreb dobio 42.2 Running Store trgovinu (u koju je poželjno dotrčati)

New York, Boston, London, Berlin, Chicago, Tokyo… Rijeke ljudi koji trče; usponi, padovi, grčevi i bol, pomicanje granica, pobjede i ushićenja…. maraton! San svakog profesionalnog ili trkača entuzijasta istrčati je famoznih 42.2 kilometara. I upravo je to poslužilo kao inspiracija u pokretanju trgovine znakovitog naziva 42.2 Running Store, koja je otvorena u centru Zagreba, Frankopanskoj 2a, samo 300 metara od omiljenog odredišta mnogih ljubitelja trčanja – Dubravkinog puta i parka Tuškanac.

42.2_Running_Store_modnialmanah_fashion

Jučer smo i mi dotrčali u njega i uvjerili se kako je 42.2 Running Store sve, samo ne obična trgovina. Zamišljena kao svojevrsna zajednica svih ljubitelja trčanja, pruža pristup koji uključuje cjelokupnu uslugu; vrhunski educirano osoblje koje po dolasku klijenata obavlja početno skeniranje, pruža korisne savjete, pomaže u odabiru odgovarajuće opreme, sve do savjeta u onoj crnoj, ali nezaobilaznoj strani sporta – rehabilitaciji nakon sportskih ozljeda.

Kome je namijenjena ova adresa?
42.2 running store namjenjen je rekreativcima, za koje će promicati zdravi način života i trčanje kao sastavni dio svakodnevnih aktivnosti, ali također i vrhunskim sportašima. Trgovina je opremljena najpoznatijim svjetskim sportskim brendovima poput Adidasa, Ascisa, Sauconya, New Balancea, Mizuna, Brooksa, Polara, Garmina, Camelbacka, a pored opreme za trčanje, nudi i brojne popratne sadržaje. Klijenti će na raspolaganju imati traku za trčanje opremljenu kamerama i monitorima, koje će osoblju omogućiti uvid u njihove tjelesne predispozicije, kao i tuš i mini svlačionicu za one koji u dućan za trčanje dođu trčeći!

Svečano, jučerašnje otvorenje upriličio je osnivač 42.2 Running Store-a, Boris Šušković, ujedno osnivač i ShoeBeDo dućana te vlasnik i predsjednik Uprave Wulf sporta, obrativši se mnogobrojnim okupljenim zaljubljenicima u trčanje, među kojima su bile i osobe iz javnog života – Ecija Ojdanić, Ana Radišić, Ecija Ivušić, Slavko Sobin te maratonka i Adidas ambasadorica Matea Matošević..

Foto: Saša Jungić i Sarah Dombre

Trenutno nema komentara

Comments are closed