Prekrasan minimalizam ALDUK BRIDAL kolekcije (mladenke, ne propustite)

Novi projekti, nove estetike i jedan dizajner koji nas godišnje pet puta iznenadi posebnim kolekcijama i atraktivnim kampanjama – Alduk. Potpuno iskren i jasan, baš kao bijelo na crno, toliko je jaka vizija svake mladenke koja kroči u ALDUK showroom. Odlučiti se za idealnu vjenčanicu nije lako, a s obzirom na nova 24 modela koja upravo predstavljamo, taj zadatak postaje još teži ali i ljepši. Jednostavni, pročišćeni modeli koji prate liniju tijela ili pak oni raskošni, vezeni i efektni – kratak je to pregled nove kolekcije.

“Ovom kolekcijom htio smo odati počast i pokazati divljenje svim onim ljubavnim pričama kojih smo moj tim i ja bili dio te svim onim ljubavnim pričama koje nas tek očekuju. Divimo se hrabrosti svima koji u današnje vrijeme prepuno ružnih događaja i negativnih utjecaja skupe sve pozitivne emocije i odluče ih podijeliti sa svojim najbližima, a i s nama koji smo ovdje kako bismo nadopunili taj jedinstveni trenutak – vjenčanje”, izjavio je Ivan.

Novi Alduk Bridal lookbook snimio je poznati fotograf i dugogodišnji suradnik Šime Eškinja koji je jednostavnom, geometrijskom kulisom naglasio ljepotu manekenke Ane Vukelić iz Talia Model agencije, modernost nakita Zlatarnice Glasnović te samih Alduk vjenčanica. Jasmina Salo iz Keune Akademije je napravila efektnu frizuru u obliku krune, a Mihaela Dodić se pobrinula za decentan i prikladan make-up.

Planirate li ove godine reći sudbonosno ‘DA’, dogovorite svoj termin putem web stranice alduk.hr i napravite korak bliže svojoj idealnoj vjenčanici.

Trenutno nema komentara

Comments are closed