Volite li kosu vezati u rep? Ovo su trikovi kako to napraviti!

Kosa zavezana u rep ne samo da je praktična, nego i vrlo seksi frizura koja će dominirati ovog proljeća. Rep mora biti visoko zavezan i gust – čak i onda kad je kosa rijetka i tanka.

Danas naučite tri osnovna trika kako dodati volumen repu.
• Poslužite se s dvije gumice kojom ćete zavezati jedan rep na dva načina. Prvu gumicu koristite za gornji rep, a drugu za donji. Kad se repovi spoje rezultat je tu!
• Podignite volumen kose. U tome će vam najbolje pomoći Batiste XXL šampon za suho pranje kose koji je savršen proizvod za stiliziranje kose. Dovoljno je samo nanijeti proizvod na korijen kose s udaljenosti od 10 cm, utrljati u tjeme i kosu početi oblikovati u visoki rep. Iznenaditi će vas volumen…
• I na kraju stara, ali provjerena metoda – tapiranje konjskog repa. Podijelite kosu na tri dijela i svaki dio natapirajte. Skupite u rep i donji dio lagano začešljajte. Efekt je tu, samo opasnost stvara činjenica kako je kosa tapiranjem zapetljana.

beauty-konjski-rep-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS