Dobile ste poziv za izlazak (a niste bile vani ‘100 godina’)? Ovo su savjeti za odijevanje!

Napokon su vaše frendice uspjele: nakon bezbroj izgovora, odlučili ste se za izlazak. Subota je, Veljača, idealno vrijeme za kombinaciju večerice i plesa… Ok, idete, a što odjenuti? Suknjicu i košulju koju nosite na posao ili haljinu u kojoj ste bili na svadbi? Neeeee! Naučite miksati komade koje imate i zablistati u svojem najboljem svjetlu!

Kako vam se ne bi dogodila situacija da se nekoliko puta presvlačite, a onda izađete u kombinaciji koja je najbolja od svih loših iz kojih ste se presvukli, slijede savjeti koji bi trebali pomoći.

Kako započeti pripreme?
•  Pripreme za izlazak započnite s tuširanjem i depiliranjem ako je potrebno. Dok se tuširate isto možete razmišljati o tome što bi bilo najbolje za ocijeniti.
•  Nakon tuširanja bacite se na odabir rublja. Odaberite gaćice koje će lijepo pristajati ispod odjeće, odaberite prikladan grudnjak, steznik, hulahupke…
•  Unatoč trendu uvije budite originalni i odaberite ono u čemu ćete se najbolje osjećati. Dakle, ako nosite traperice odjenite ih za izlazak, ali ih kombinirajte uz lijepe topiće, jaknu, kardigane… Uvijek razmišljajte o tome da se možete skinuti ukoliko vam bude vruće.
•  Pazite na bonton odijevanja. Prilagodite modne outfite mjestu gdje izlazite. Idete li na koncert u neki klub, obucite haljinu bilo koje dužine, s tim da je ona malo iznad koljena najbolji izbor. U njoj ćete se osjećati slobodno i nesputano.
Za prilike kao što su svečane večere, domjenci najbolje je krenuti s malo elegantnijim haljinama koje ne otkrivaju previše, ili možda s lijepim hlačama, košuljom i prslukom.

Treba vam inspiracija?
Ovo je naš izbor Mohito kombinacija koje možete ‘skinuti’ u potpunosti. Svi ovi komadi dostupni su u Mohito shopovima u dijelu s novom kolekcijom.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS