Učilište Profokus najavljuje: Make-up natjecanje ‘Zvjezdana prašina’

U sklopu ‘Dana ljepote & fitnessa’ na Zagrebačkom velesajmu, u petak 10. ožujka 2017. u 14 sati održat će se make-up natjecanje pod nazivom ‘Zvjezdana prašina’. Jedanaestu godinu zaredom stručni tim Učilišta Profokus osmislio je vrlo zanimljiv i zahtjevan koncept natjecanja na koje se mogu prijaviti učenici srednjih škola i amateri, a prijave su otvorene do 27. veljače.

Ovogodišnja tema nadahnuta je svemirskim plavetnilom i magičnim nebom posutim zvjezdanom prašinom, a kao inspiracija može poslužiti i kultni filmski spektakl ‘Star Wars’ i njegovi glavni protagonisti. Mračna i svijetla strana sile, zvijezde i magični svijet koji nas okružuje samo su neki od elementa koje natjecatelji trebaju predstaviti svojim make-upom. Stručnim tim Učilišta Profokus preporučuje korištenje šljokica, kristala i sličnih aplikatora kako bi što bolje predstavili svoju kreativnost unutar teme ‘Zvjezdana prašina’.

Kako se prijaviti?
Prijavite se putem obrasca za prijavu s fotografijama najkasnije do 27. veljače 2017. godine, na mail adresu – profokus@gmail.com. Fotografije trebaju sadržavati prijedlog make-upa na modelu u skladu s ovogodišnjom temom natjecanja, te ne smiju biti kompjutorski obrađene.

Više na: www.profokus.hr pod rubrikom – Make up natjecanje.

zvjezdana_prasina_modnialmanah_profokus

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS