Kako odabrati idealan oblik torbe? Pitajte svoje tijelo!

Modna se struka slaže s jednim: najvažniji modni detalj u rukama svake žene je upravo torba. Ona je točka na i svakog modnog stajlinga, ona je ono što nas ističe od ostalih trendseterica, ona je začin koji i najgoru odjevnu kombinaciju pretvara u savršenstvo.

Što je najvažnije za svaku torbicu?
Da je funkcionalna kako bi u nju stao novčanik, dokumenti, toaletna torbica, da je zanimljivo dizajnirana i vjerovali ili ne, odabrana u skladu s građom tijela.

KAKO ODABRATI SAVRŠENU TORBU:
•  Ukoliko ste građe kruške (jači bokovi i izražena stražnjica) odaberite manju torbicu koju ćete nositi na duljoj ručki. Na taj način će se stvoriti dijagonala koja će dati sklad vašem vizualno vitkijem tijelu.
•  Imate naglašen dekolte? Nosite torbicu s duljom ručkom koja će torbu ‘zadržati’na bokovima.
•  Mršavi ste? Pazite na veličinu, naravno torbe. Što je veća, izgledat ćete mršavije.
•  Za sve vas skladno građene idealna je manja torba s ukrasima u boji ili suptilnim šarama. Vaša bi torba trebala imati kratak ili srednje dugačak remen. Na ovaj način, možete fokusirati pažnju na gornji dio tijela.
•  Niske žene bi trebale izbjegavati velike torbe, ma kako bile trendi.

Savjet više:
Koja je idealna veličina dnevne torbe? To je širina/dubina u koju stanu dvije veličine vaše glave. Drugim riječima, primite svoju torbu i pogledajte pred zrcalom kako izgledaju omjeri. Ukoliko u jednu polovicu stane veličina vašeg lica torbica je idealna. Isto tako, za večernje izlaske izaberite model u kojeg stane jedna veličina lica.

torba-savijet-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS