U Reserved stigla Après-ski kolekcija koja nas uvodi u sezonu skijanja!

Podnožje ledenjaka Hintertux čiji obrisi magičnih snježnih vrhova kao da su nadohvat ruke, savršena su pozadina za najnoviju Reserved kolekciju inspiriranu upravo snježnim kulisama i pratećim skijaškim aktivnostima. Dojmljive fotografije snimljene od strane Mateusza Stankiewicza, ilustriraju bajkovite fashion trenutke na ski stazi, a cijela priča krije se iza nove zimske kolekcije Après-ski. Kolekcija je primjer snažnog trenda koji se temelji na toplom i slojevitom odijevanju te jasno poručuje kako smrzavanje ove sezone sigurno neće biti ‘in’.

Après-ski sastoji se od jakni, hlača, prsluka i kombinezona s popularnim prošivenim detaljima uz ugodne i na dodir meke pletenine raznih tekstura. Cijela je kolekcija vrlo praktična i udobna za nošenje, dok se istovremeno odlikuje iznenađujućim akcentima poput šljokica koje nježno hvataju snježnu svjetlost. Kolekcija je prepuna mogućnosti za kombiniranje pojedinih elemenata i slojevito odijevanje, što je i karakteristično za skijaški stil. Naglasak je na kraćim i dužim izoliranim jaknama, mekim, voluminoznim kaputima i pletenim kompletima uz totalni preokret u vidu nešto elegantnijih haljina od tvida ili šljokica. Iako povezane s posebnim prilikama, haljine su dizajnirane na iznenađujući način, u kontrastu koji se na kraju savršeno spaja sa sportskom inspiracijom.

Paleta boja usredotočena je na nijanse ružičaste, lila, bordo i bež, povremeno nadopunjene svjetlijom plavom ili crnom. Uzorci se uglavnom drže u jednoj boji s naglaskom na tkanje i prošive. Modni dodaci važan su dio svake Reserved kolekcije: prošivene torbe i rukavice, plišane i krznene torbice te oversized čizme upotpunjuju kolekciju bogatim i raznolikim teksturama. Po drugi put u povijesti brenda, kolekcija sadrži i odjeću za pse. Prošivene jakne u jednobojnoj ili dvobojnoj varijanti zakopčavaju se kopčama na trbuhu i proizvode se u četiri veličine pa je zabava na snijegu zagarantirana baš za sve!

Komadi iz nove kolekcije Après-ski dostupni su na https://www.reserved.com/hr/hr/

Trenutno nema komentara

Comments are closed