Dr.Organic predstavio nove dezodoranse u kremama!

Pod dobro znanim pojmom ‘dezići’ pojavljuju se i dezodoransi i antiperspiranti, ali i novi, revolucionarni dezodoransi u kremama. Kako djeluju na naše tijelo i što je najbolji izbor u borbi s prekomjernim znojenjem?

Evo što morate znati:
Antiperspiranti djeluju tako što smanjuju znojenje, a aktivni sastojci u antiperspirantima obično uključuju spojeve na bazi aluminija koji privremeno blokiraju pore znoja. Dezodoransi djeluju tako što povećavaju kiselost kože, uklanjaju miris, ali ne sprečavaju znojenje. Kada se nanose, zakiseljuju vašu kožu.

Jesu li najbolje rješenje dezodoransi u kremi?
Dr.Organic prirodom nadahnuti dezodoransi u kremi na prirodan način umiruju, osvježavaju i hidratiziraju nježno područje ispod pazuha. Koristeći dezodorirajuću aktivnu tvar bez aluminija ova nova, potpuno veganska linija dezodoransa uključuje umirujuću organsku aloe veru i krastavac, osvježavajući organski čajevac i limetu te raskošnu organsku ružu i vaniliju. Pakirani u reciklirajuće staklenke bez plastike, novi dezodoransi u kremi nježni su prema koži i obazrivi prema okolišu.

Koje proizvode trebaju vaši pazusi?

Aloe Vera & Krastavac
Dezodorans u kremi od organske aloe vere i krastavca ,sadrži aktivno dezodorirajuće sredstvo bez aluminija, te njeguje nježno područje ispod pazuha istovremeno pružajući svježi i umirujući miris. Prirodom nadahnut, ovaj dezodorans prikladan je za vegane i stručno formuliran korištenjem aloe vere, krastavca i shea maslaca uz ostale pažljivo odabrane organske ekstrakte.

dr-organic-dezodorans-beauty-njega-modnialmanah

Ruža otto & Vanilija
Dezodorans u kremi od organske ruže Otto i vanilije sadrži aktivno dezodorirajuće sredstvo bez aluminija, te pomaže smiriti i hidratizirati nježno područje ispod pazuha pritom pružajući raskošan miris. Prirodom nadahnut, ovaj dezodorans prikladan je za vegane i stručno formuliran korištenjem ruže otto, vanilije i shea maslaca uz ostale pažljivo odabrane organske ekstrakte.

dr-organic-dezodorans-beauty-njega-modnialmanah

Čajevac & Limeta
Dezodorans u kremi od organskog čajevca i limete sadrži aktivno dezodorirajuće sredstvo bez aluminija, te pomaže smiriti i ostavlja svježim nježno područje ispod pazuha pritom pružajući
stimulirajući miris. Prirodom nadahnut, ovaj dezodorans prikladan je za vegane i stručno formuliran korištenjem čajevca, limete i shea maslaca uz ostale pažljivo odabrane organske ekstrakte.

dr-organic-dezodorans-beauty-njega-modnialmanah

Gdje kupiti?
Sve Dr. Organic proizvode, uključujući i ove deodorante u kremi možete kupiti u Dr. Pharmi, Bauerfeindu, Mulleru i preko web shopa www.drorganic.hr. Cijena pakiranja (dovoljnog za minimalno mjesec dana) iznosi 74,90 kn.

Trenutno nema komentara

Comments are closed