6 Max Factor proizvoda koje treba svaka toaletna torbica

Baš kao što u hladnijem dijelu godine razmišljamo o kompletnoj promijeni modnog total look-a, niske temperature i jako grijane prostorije u kojima boravimo uvelike se odražavaju na izgled našeg lica. Njega mora biti kompleksnija, a odabrani beauty proizvodi multifunkcionalna rješenja koja licu daju onu ljetnu svježinu i sjaj.

Kad bi se pitalo vizažisticu Jasminu Puškar Kutleša, kako napuniti toaletnu torbicu tijekom zime, ona će u prvi plan staviti proizvode koji imaju barem nekoliko ‘zadataka’. Posebno jer je još uvijek dio lica prekriven maskom, pa koža lica dodatno dehidrira.

“Kad smo kod pudera, uvijek volim inovativna rješenja koja u svom sastavu imaju nekoliko elemenata koja djeluju na lice koje šminkam. Dobar primjer bi bio tekući puder Facefinity All Day Flawless 3 u 1 tekući puder koji je odlična zamjena za primjer, korektor i puder. Lako se nanosi, brzo se upija, bez da ulazi u pore lica jer u svom sastavu ima Flexi Hold™ tehnologiju koja omogućava da se puder giba zajedno s mišićima lica” – kaže Jasmina.

max-factor-beauty-make-up-šminka-modnialmanah

Za one koje vole posebne proizvode za prekrivanje tamnih podočnjaka na licu, Max Factor je ove sezone predstavio još jedan beauty trend s Flexi hold efektom – korektor koji odlično prekriva, a koji ima mat završetak koji ne dopušta provirivanje tamnim podočnjacima tijekom dana.

“Puder u kamenu je ono što mnoge žene žele kao sigurnost u vlastitoj torbici tijekom dana” – kaže Jasmina i dodaje kako je Max Factor Creme Puff puder odličan proizvod za sve one koje se ne žele puno šminkati, a koje tankim slojem pudera žele sakriti nesavršenosti. Ostaje na licu i nakon nošenja maskice tijekom dana.

U kategoriji najboljih maskara Max Factor maskare uvijek zauzimaju jedno od prva tri mjesta. Kad je riječ o False lash effect maskari, za ljubiteljice dugih trepavica ona bi mogla biti apsolutna pobjednica. Ona ima najveću četkicu do sada s 50% više čekinja koje se kombiniraju s patentiranom Liquid Lash formulom za volumen. Samo jednim namazom se kreiraju dvostruko veće trepavice. Maskara traje cijeli dan, ne razmazuje se i ne stvaraju se grudice. Bez mirisa je, i mogu je koristiti osobe osjetljivih očiju, te osobe koje nose kontaktne leće. Oftalmološki i dermatološki ispitano.

max-factor-beauty-make-up-šminka-modnialmanah

“A što je s usnama?” – pitali smo vizažisticu!
Budući da su usne često pod maskom ili su na udaru vjetra i hladnijeg vremena potrebno im je dati volumen proizvodima koji ih naglašavaju, ali i pružaju dodatnu hidrataciju. Upravo takav je novi Max Factor Colour Elixir Moisture Kiss ruž za usne koji osigurava trenutnu hidrataciju i bogatstvo boje u prvom nanosu. Hidratantna formula čini usne punijim i glatkim, a boje su intenzivne i u skladu s modnim trendovima.

max-factor-beauty-make-up-šminka-modnialmanah

I na kraju – obrazi! Kad su pravilno našminkani oni licu daju potreban oblik, a cjelokupnom looku svježinu. Max Factor Miracle Sheer gel rumenilo u stiku koja omogućuje nanos bez greške uz napomenu da s pritiskom stika na kožu možete odabrati intenzitet boje koju nanosite na lice.

Trenutno nema komentara

Comments are closed