Hit su kruti šamponi za kosu! Evo kako ih koristiti!

Sve se više priča o ekološki prihvatljivim proizvodima za beauty rutinu, pa ne čudi kako su Garnier Botanic Therapy kruti šamponi nastali od najfinijih biljnih mješavina apsolutni must have.

Pružaju kompletnu njegu, pjene se i imaju kremastu teksturu, kao i tekući šamponi, a u svom sastavu imaju 94 % sastojaka biljnog porijekla.

Ovisno o kosi, odabrati možete jedan od tri proizvoda iz ove linije:

REVITALIZIRAJUĆI ČVRSTI ŠAMPON (za tanku i beživotnu kosu- Različiti vanjski utjecaji kao što su UV zračenje, toplina i vlažnost mogu brzo iscrpiti kosu, čineći je slabom i teškom za češljanje. S pomoću formulacije s 94 % sastojaka biljnog porijekla, Botanic Therapy čvrsti šampon za revitalizaciju kose nudi potpunu njegu, kremastu teksturu i pjenu uobičajenog šampona. Intenzivno revitalizirana i ojačana, kosa izgleda zdravo, jače i sjajnije uz fantastičan miris đumbira i cimeta.

garnier-solid-shampoo-kruti-šampon-beauty-njega-kosa-hair-modnialmanah

OBNAVLJAJUĆI ZA VRLO OŠTEĆENU KOSU Tijekom vremena vanjski utjecaji kao što su feniranje, ravnanje ili bojenje mogu kosu učiniti lomljivom i suhom, čime ona postaje krhka. S pomoću formulacije s 94 % sastojaka biljnog porijekla Botanic Therapy čvrsti šampon za vrlo oštećenu kosu hrani i obnavlja kosu bez otežavanja. Šampon za vrlo oštećenu kosu s formulacijom bez silikona, za kosu prirodnu na dodir, osigurava svu potrebnu njegu, kremastu teksturu i nježnu pjenu običnog šampona. Raščešljavanje je olakšano, a kosa je obnovljena i nahranjena uz nježni miris meda. HONEY & BEESWAX u svom sastavu ima bagremov med iz Mađarske, dragocjeni nektar poznat još od antičkih vremena i pčelinji vosak iz zapadne Afrike.

garnier-solid-shampoo-kruti-šampon-beauty-njega-kosa-hair-modnialmanah

HIDRATIZIRAJUĆI ČVRSTI ŠAMPON Kokosovo mlijeko i ulje makadamije osnovni su sastojci u ovoj liniji namijenjenoj suhoj kosi kojoj nedostaje mekoća. S pomoću formulacije s 94 % sastojaka biljnog porijekla, Botanic Therapy čvrsti šampon za kosu kojoj nedostaje mekoća nudi potpunu njegu, kremastu teksturu i pjenu uobičajenog šampona.

garnier-solid-shampoo-kruti-šampon-beauty-njega-kosa-hair-modnialmanah

Kako koristiti ovaj šampon? Za razliku od pakiranja u bocama, ovaj šampon možete koristiti dulje od ostalih, a ono što morate znati prilikom pranja kose i održavanje šampona, lijepo je opisano u nastavku

garnier-solid-shampoo-kruti-šampon-beauty-njega-kosa-hair-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed