Tri modela gaćica za tri oblika tijela!

Što nosimo ispod odjeće jaaako je važno pa dobro pazite prilikom kupovine. Dobar grudnjak i gaćice ključni su za sigurnost svake od nas, ali i saveznici prilikom oblikovanja tijela. Zato, budite oprezne! Za kupovinu grudnjaka postoje posebna pravila, a za gaćice? Osnovno je paziti na kroj. Jer ukoliko su one krivo krojene – preplitke ili preduboke mogu ‘rezati’ figuru i ružno naglasiti liniju tijela. Uz to, pazite da ‘šlauf’ ne kipi preko ruba gaćica i da visoko krojene gaćice ne stisnu trbuh kojeg nema.

Koji su savjeti za nošenje gaćica?
Pogledajte tri primjera Pompea gaćica koje odgovaraju različitim tipovima građe tijela (uz svaki smo model dodali i građu).

• Klasičniji modeli gaćica imaju visok struk, vrlo su udobne i idealne za hladnije vrijeme, posebno za one koje vole utopliti ‘bubrege’. Stilistički, ovaj model gaćica idealan je za žene naglašenog trbuha (građa tijela jabuka).

pompea-modnialmanah

• Bokserice i hipsterice (kraće bokserice) su također iznimno udobne, ali i moderne jer su rezane nisko u struku pa ih možete nositi i uz seksi samostojeće čarape. Ovaj model gaćica optički smanjuje bokove pa je idealan za žene građe tijela kruška.

pompea-modnialmanah

• Želite li klasiku, ali i seksipil nosit ćete slip gaćice koje ovisno o tome uz što ih kombinirate mogu imati naglašene rubove ili biti bez njih. Ovaj model gaćica idealan je za skladno građene žene ili one jačih bokova (građa tijela kruška, pješčani sat).

pompea-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS